Full Battery Alarm, ima i pro verzija
Što se tiče poziva ako sam dobro shvatio želiš da mob izgovori ime pozivatelja?
Announcify
NameBuzz: Caller ID+
Ljudi pozdrav trebam pomoc.
Naime mislim da sam konacno ostavil Symbian i WM (novi mi se nije dopal itak ,kak i novi Symbian mobovi).
Trebam za moj Htc Desire Hd program koji mi kaze kod poziva ime pozivatelja (iskljucivo iz imenika) (kao na Nokiji) i ako ima kakav program da mi se glasi dok je baterija napunjena kao na Symbianu (greencharging).
Sad bude vjerojatno filozofiranja, no to mnolim ostavite za sebe ako mi ne mozete pomoci.
Hvala.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Full Battery Alarm, ima i pro verzija
Što se tiče poziva ako sam dobro shvatio želiš da mob izgovori ime pozivatelja?
Announcify
NameBuzz: Caller ID+
pozz
trebao bi mi kalkulator za fiziku nesto tipa ovog
https://market.android.com/details?i...=search_result
ali nigdje nemogu nac full version besplatno moze pomoc.
hvala![]()
Zadnji uredio xlr : 20-11-2011 u 14:57
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislim da postoji tv-in koji se ubaci u onaj 3.5mm utor,da li bi moglo onda tako? evo jos jedna slicia
http://www.radioddity.com/ebay/sains...7-1001/033.jpg
Dje pise ovo tv-out(na slici),taj kabal ide u monitor neki(probavo sam na tv i moze u onaj zuti utor),ja sad treba da nadjem taj prikljucak 3.5mm koji ide u mob,a u prikljucak tv-out ..
Mobitel ima TV-out, tj. šalje signal s moba na vanjski display, a ne TV-in i to neće raditi tako kako misliš. Nemoj bezveze baciti lovu osim ako nemaš 2-DIN HU ili neki drugi display s video ulazom.
hvala ti na odgovoru,bas steta.. Upavu si ,sad kontam da na njema ne mozes slati vanjski signal,nego sa njega na nesto ..
A sta preporucujes,kakv displej za tu kameru da kupim ili da nesto inprovizujem?
Preseli se u odgovarajući podforum, nećemo ovdje o tome.
Updejtan prvi post. Dodane stranice i aplikacija.
pozdrav. moze mala pomoc. stavio sam 3cxPhone na SII i uspijem se spojit na server (12voip i freevoipdiscount) kad sam preko 3G, ali preko kucnog Wi-Fija nikako. pretpostavljam da se radi o nekoj opciji koju treba okacit u aplikaciji, ali ne uspijevam skuzit. mob je na static IP namjesten i probao sam u routeru ga bacit u demilitary mode i nije pomoglo.
probao sam namjestit sve kao ovdje, nije pomoglo:
http://www.3cx.com/forums/3cxphone-f...oip-18693.html
hvala.
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
Pozdrav ekipi.
Dali ima tko iskustvo ili ideju i dali je uopce moguce koristiti navigaciju od HTC Locations (besplatno isl).
Pretrazil sam sve i svakaj ali ili linkovi u nikaj ili kupi.
Iskreno jos jedna navigacija mi nije niti potrebna ali eto radoznalost kad ju vec imam instaliranu na HD Desire a i cini mi se da su karte dobre koje sam skinul.
Ako je vec bila ova tema nisam ju videl.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Dobila sam snimku u mp4 formatu i ne mogu je pogledati , ima li kakva dobra aplikacija za konvertiranje ili nešto da mogu odgledati te video klipove na mobu?
Hvala, pogledao ali nisi bas detaljno napisao sta si uradio pa si osposobio 2.x market. Ja sam izbrisao market updater i instalirao neki stariji market, no, novi se opet vrati. Recimo nakon restarta telefona.
Novi market je na mom telefonu gotovo beskoristan. Rusi se non stop i na 2.3.5 i na 2.3.7 romu pa mi je zato mnogo bitno da gaosposobim. Samo da radi.
Instaliro sam assassin's creed apk file,pa sam u so u igricu i skono sd file (cca.180mb) Udjem u igricu,kliknem play,kad krene igra bude mi sve crno,vide se obrisi palimi(one su zelene sve ostlo je crno) ima zvuk i tekst .. Sta da se radi ljudi?
Evo ako neko zna neku dobru aplikaciju koja prati vremensku prognozu, a da je Hrvatska što bolje pokrivena, nek preporuči.
Hvala!
Dali ima koji program "speech to text" a da radi prepoznavanje hrvatskog jezika?
imam program vibrate call. program kojim namjestimo da nam mobitel zavibrira nakon uspostave poziva, ali meni taj program nikako ne funkcionira pa me zanima zna li netko u čemu je problem ili kakav drugi program za takvu namjenu?
Molio bih vas za pomoc..imam preko 1900 poruka od meni drage osobe na telefonu i zbog toga mi je telefon poceo blokat.pokusavam naci neki program da skinem te poruke na komp ali nemrem naci..jel zna ko za neki,molio bih vas za link..
Koristim Htc Wildfire..
Probaj go sms...
Kucaj sms backup u Market...
Bookmarks