Imao sam taj mob. Meni je sve perfecno radilo. Siguran si da nije do routera?
Ako ne pomaze nadogradnja software-a onda ne znam![]()
Pozdrav!
Nov sam ovdije pa se unaprijed izvinjavam ako sam otvorio temu na pogrešnom pdf-u.
Kupio sam polovni C905 (znam da to nije bilo najpametnije od mene) i kada upalim Wi-Fi počne tražiti mreže ali ne javlja da je našao mrežu niti da nije našao mrežu već nastavlja tražiti u nedogled.
Resetirao sam ga iz izbornika i reinstalirao software pošto nema novog software-a ali nema nikakve promjene. Probao sam ga gasiti, vaditi bateriju, sim i sl. ali bezuspješno.
I da, MAC adresa mi je 000.... i ne mijenja se.
Molim pomoć, šta mi je raditi, kako da popravim problem?
Imao sam taj mob. Meni je sve perfecno radilo. Siguran si da nije do routera?
Ako ne pomaze nadogradnja software-a onda ne znam![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Nije do mene, u gradu sam pokušavao..ne može biti do ničega drugog osim mobitela jer i da nema mreže u blizini on mora pokazat da nema mreža u blizini, a moj traži i dalje u nedogled.
Nemam potpis jer je recesija! :P
Pa vidi. Ja sam jednom stao pored kafica sa strikom. On je upalio wifi na n95 a ja na c905. Njemu je nasao meni nije. Ali kuci mi je uvijek ok,i kada je jak domet.
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ti ili ne čitaš moje postove pa me ne razumiješ ili me ne želiš razumijet!?
Mobitel može tražiti mrežu CIJELI dan bez da javi da je našao tj. nije našao mrežu. Samo traži i traži i tako u nedogled bez da javi da nije našao mrežu.
Ima li još netko sličan problem?
Isto sam i ja učinio kao i ti, nabavio polovni, nije loš, dobar je, moj traži ne nađe ništa ali ga mogu ugasiti nakon određenog vrimena.
Pokušat ću nadogradit softwate, vidit ću ovdje na forumu kako, valjda ima opisan način nadogradnje software-a.
Isti problem sa w705, vec kojih dobrih mjesec dana al niko nis ne odgovara u vezi toga... Samo najednom WiFi ne radi i mac adresa je 00:00... Nije do routera, kao da se otpojio il nes tak, update nece pomoc...
One day, sky went blue...
Vidim da nas ima dosta a rješenaj ni jednog..i upravo tako i meni je MAC adresa 00...
Ajmo dečki ko prvi pronađe rješenje neka posta tu ili na PM
Update software-a ne vrijedi kao ni reset mobitela.
Vađenje baterije i SIM-a također su bez efekta.
e sad, je li netko probao flashat ili promjenit firmware?
Zadnji uredio ravilov : 15-10-2010 u 02:53
Jesam ja, ne pomaze![]()
jaooo..padam u očaj polako :S
A da li ti je prije radio? i onda odjednom prestao? ili oduvijek ne radi?
Ja imam identičan problem sa C905.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ma, garant je radio. Meni je lijepo i uredno radio, i najednom vise nece, ma ko ce ga znat sta je sa njim :/
hmmm ja ga planiram dat na servis i ako ga ne poprave neću platit i to je to; jer očito se ne može popravit "doma"
EDIT:
Naišao sam na par mogućih riješenja..
1.
UPUTE:
1. Skinuti customize_upgrade.xml
2. Kopirati taj file u tpa/preset/customize koristeći A2 Uploader (kako se koristi A
možete naći na ovom forumu)
P.S. ni ja ga ne znam korisiti :S
LINK: http://www.2shared.com/document/C34w..._upgrade.html?
_____
2. zamjena gornjeg dijela tipkovnice jer on ima neki wifi flat kabel koji se uništi tokom otvaranja i zatvaranja. Ja planiram prvo probati sa A2uploaderom a zatim (ako ne usije) dajem ga na servis.
nadam se da će nam pomoć
May God be with us!
EDIT 2:
Evo probao sam staviti taj customize_upgrade.xml u mob ali svejedno ne radi![]()
Zadnji uredio ravilov : 18-10-2010 u 01:11 Razlog: koristi gumb Uredi Post
jel u tebe c905 ili c905a
ako instaliraš software od c905 na ovaj drugi puno se toga sjebe...
probaj izvadit bateriju na 10 sec
probaj izvadit mem. karticu
ustvari probaj http://lmgtfy.com/?q=c905+wifi+problem
C905, ali di bi to mogao provjerit?
btw. pa nisam glup majstore..šta misliš odkud mi ova 2 rješenja?
osim toga, vađenje baterije i mem kartice neće pomoć.
Zadnji uredio MASVA : 18-10-2010 u 22:10 Razlog: koristi tipku "Uredi post"
meni je bila mac adresa normalna dok nisam nekidan napravio update i onda je pala na 00 00 -.-
Jesi siguran da ti je wifi omogucen? MAC adresa cesto zna bit 00:00:00:00:00:00 ako je wifi iskljucen.
da i opet mi je 00, a dali je moze ubacit onaj vodafonov software ?
E to je vec off-topic ovdje. A i ne znam zasto bi to itko htio...
pa mozda bi onda normalno sve radilo, ja sam bio sad jutros kod servisera i rekao mi je nikad vise nemoj radit update njihov, sve radi normalno par dana i onda se sve sruci jer je puno bugova, a on meni kaze da bi trebalo napravit flash ili tako nesta i da me nebi kostalo vise od 100 kn xD a to mogu i sam napravit![]()
Postoji hrpa drugih tema posvecenih flashanju i ostalom moddanju, molim ne raspravljati o tome ovdje.
http://www.sonyericsson.com/update/?lc=hr&cc=hr evo ti pa flashajne gubis garanciju ako ju imas, nemozes nista krivo napravit a vrlo vjerovatno je da je to rijesenje tvog problema
Bookmarks