defy svakako;854x480 ekran,cortex A8 cpu,5mpx,2gb interne plus micro od 2gb,gorila gllas,1500 mah baterija,dobar prijem u području slabog signala(provjereno).U vipu uz potrošnju 100 dođe oko 1000kn
Bravo, dobra ideja. Uvijek nekako taj defy izostavim, a odlican telefon. Bas je dobre kritike pobrao na nasem trzistu...
defy svakako;854x480 ekran,cortex A8 cpu,5mpx,2gb interne plus micro od 2gb,gorila gllas,1500 mah baterija,dobar prijem u području slabog signala(provjereno).U vipu uz potrošnju 100 dođe oko 1000kn
ima je i na njuškalu za ravno 200 eura. što se tiče prijema signala, to ovisi na kojem si operateru. ali uspoređujući iste operatere sa defy i još nekim telefonom, defy je pobjednik. motorola je opće poznata po dobrom prijemu.
gledam malo tu motorolu ... s obzirom da moram kroz koji dan produžiti pretplatu u vip-u zanima me preporuka mobitela do 1500kn u tarifi bez limita 100, planirao sam uzeti nesto skuplje ali ipak cu ici do 1500kn ... sad koristim HTC HD2 vec dvije godine i nisam ni sam pametan dali da ga mjenjam za nešto drugo ili da ga ostavim ... koliko cu biti u plusu ako uzmem defy+ ( ili mozda neki drugi telefon do 1500kn u tarifi 100) u odnosu na HD2 ... vjerujem da bi baterija drzala duze ... bacite neku preporuku![]()
ozbiljno? a po cemu tocno su desire i x10 bolji od motorole defy?
Bookmarks