Masa stvari koju si napisao stoji. Cinjenica je da je tele2 razorio duopol. Tvoj problem je, a sad ces opet krivo shvatit jer se s tobom tesko razovara, da malcice pretjerujes s ljubavlju prema teleu, a takodjer pretjerujes s mrznjom prema vipu i ht-u. Takodjer, dio gdje spiminjes "oni su stavili svoje ljude na forume" je definitivno pretjrleran. Vjerujem da si i na mene pritom mislio, a problem je opet taj da cim se netko ne slaze s tobom ti ga smatras neprijateljem. Da je tako, ljudska rasa bi brzo izunrjela, jer se razgovori izmedju ostalog temelje i na razilazenju misljenja. Steta, time si opet unistio mogucnost komunociranja po forumima. Zato i imas samo jedam odgovor u temi. Sto mi je zao, jakp dobre tekstove znas pisat. Pozdrav
da n astavimo, moro sam izac s busa...
dakle, rasprava staje, jer si ti taj koji prozivas svoje neistomisljenike, a ne razmisljas o tome da sve i jedan post kako na ovom, tako i na forum.hr, pa i na komentarima clanka su upravo: Tele2 SUPER, ostali debili i imaju svoje sljedbenike po forumima. kako ocekujes da te netko s takvim izjavama ozbiljno shvati?

Odgovori uz citat

Bookmarks