...i nitko nije u cijeloj HR kupio ovaj Galaxy? -hm, cijena im je porasla kad sam ih zadnji put pikirao, na njuškalu ih ima desetak...
![]()
Nema ništa na forumu o ovom mobitelu, a ima ga već i kod nas (njuškalo) - koliko vidim, to je malo oslabljena verzija Galaxy-ija jedinice, znači ima zaslon iste rezolucije i dimenzije, ali drugačije tehnologije (''SC-LCD'') te ima drugačiji chipset (slabiji), manje interne memorije, mrvicu je deblji i duži, kamera ista i sve drugo je isto kao na I9000, nije loše, nije loše sve u svemu! Što mislite?
...i nitko nije u cijeloj HR kupio ovaj Galaxy? -hm, cijena im je porasla kad sam ih zadnji put pikirao, na njuškalu ih ima desetak...
![]()
S obzirom da je riječ o oslabljenom Galaxy S, mislim da je cijena previsoka. Ako ga uspoređujemo sa S II, iako je to nezahvalno, onda je tek cijena nerealna, a vidjeh po nekim oglasima da ga guraju kao alternativu SII. Taj telefon je u rangu ili čak i mrvicu ispod Desire-a.
Galaxy S je taman telefon, po meni...Ovog su izbacili čisto zbog popunjavanja rupe te je cijena vani realna, a eto kod nas...ne.
Bookmarks