Ok, ima li koja druga aplikacija za galaxy I900 s sa kojom bi mogao ostvariti video chat sa compom
Zadnji uredio pape : 03-07-2011 u 09:04
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To je to, svaka čast, fantastična aplikacija
Ok, da li postoji mogućnost da komuniciram sa prijateljem preko browsera tako da on ne mora instalirati nikakave programe za video chat.
Nešto kao ovo http://www.koowy.com/p2p_probna
Zadnji uredio yager : 05-07-2011 u 10:29 Razlog: spojeni postovi
Skype je poboljšao podršku za video chat. Opis na Android Marketu kaže da Gingerbread nije potreban, ali vrlo poželjan, jer Froyo ne može koristiti prednju kameru (ako ju mobitel uopće ima).
Detalji na ovom linku:
http://www.mobil.hr/novosti/info/sky...e-uredaja-4197
@Olaf,
Nepotrebna nova tema. Drugi put se drzi pravila foruma.
Instalirao sam Skype na I9000 i rade mi video pozivi ali samo sa stražnjom kamerom, prednju mi uopće ne prepoznaje! Jel tko uspio na I9000 ostvariti normalni video poziv tj sa prednjom kamerom? Kako je sa Fringom?
Zadnji uredio ravilov : 05-08-2011 u 16:26
Meni radi odlično, oduševljen sam.
Da ti radi prednja kamera moraš u postavkama omogućiti da prednja kamera bude upaljena.
Da je bar moguće preko Skype-a imati video poziv sa facebook kontaktima, ali ne sumnjam da će i to uskoro uvesti.
EDIT: Preko kompjutera mogu zvati facebook kontakte, imam listu, no preko moba nemam.. Jel moguće to ikako dodati ili se mora još čekati na update?
Upravo sam update-ao na 2.1.0.46 i nisam nigdje našao gdje bih mogao ubaciti facebook kontakte i s njima komunicirati preko video poziva.
Zadnji uredio GT-R : 05-08-2011 u 18:26
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
I ja sam na toj verziji 2.1.0.46 ali pod postavkama od Skype-a "Enable video calling" mi piše samo "Back camera only" na I9000. Možda negdje drugdje postavke promjenit?
EDIT vidio sada malo višlje problem je u Froji
Danas sam bio malo na moru, i pošto mi je bilo dosadno rekoh da probam kakav je Skype preko 3G mreže. Pričao sam sa sestričnom iz Nizozemske pune 23 min, i potrošilo mi je oko 130MB (i nije toliko puno, s time da sam koristio malo prednju malo zadnju kameru). Bio sam iznenađen kvalitetom slike i zvuka, stari još uvijek nemože vjerovat da je pričo s nekim udaljenim 1000 km na plaži.
Mene jedino zabrinjava što što mi 3G Watchdog pokazuje ukupnu potrošnju od 10MB, a kad uđem u njega negdje piše 100 i nešto MB, samo mi nije jasno zašto ih nije pridodao ukupnom prometu. I nervira me ovaj Tele2 pokazivač preostalog prometa u kunama umjesto u MB, no to je već OFF.
Skype rules![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ja sam skinuo sa xda onu modificiranu verziju skypea, i sve mi radi ok
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
izasla nova verzija. omoguceni pozivi sa prednje kamere i na froyi
Odakle da skinem tu novu verziju Skype-aizasla nova verzija. omoguceni pozivi sa prednje kamere i na froyi
Pa sa Marketa valjda.![]()
Ali u tome je problem šta ima više verzija Skype-a. Neznam koja je nova verzija.
Šta je problem dati direktan link a ne ovako da instaliram deset verzija dok dođem do najnovijeg Skype-a
Pa Market ti nudi samo najnoviju verzijuUglavnom, ovo je ta verzija koja tebi treba: https://market.android.com/details?id=com.skype.raider
Jesi li na Verizonu ili Telkomselu? Zivis li mozda u Australiji? Ako ne, onda ne vidim sto se tu ima toliko filozofirati. Na Marketu postoji jedan jedini sluzbeni cisti Skype. Dakle ne trebas ih sve isprobavati, trebas samo malo razmisliti.
trenutno koristim verziju 2.5.0.108 i uredno mi rade obije kamere na froy-i, no sad me trazi da nadogradim na v 2.5.0.160 a u opisu navode da ne rade obije kamere na froy-i! da li tko ima novu verziju ?
Bookmarks