Mariju sam pisao![]()
Možda kad porastem (znaci za nekih 30-ak godina)![]()
One day, sky went blue...
Mariju sam pisao![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
*Ignore mode activated*
Tipografija je užas, zgodna profesorica - nezgodna ako nisi miran ko bubica![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jel mi moze netko preporucit dobar restoran u Splitu??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Luna is back! :O
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ovo je najgluplji tehnološki članak koji sam vidio u zadnje vrijeme.
![]()
Uživam u Splitu kod cure.![]()
Stari Mornar, Stellon na Bacvicama, Velo Misto u lucici Zenta... u Stellona cete najlakse doc, svi znaju di su Bacvice![]()
Upravo pojedoh oko pola kile šipka...činilo se da je manje.
![]()
One day, sky went blue...
Bio na Sljemenu biciklom.
Zapravo, prije bi rekao da sam hodao i nosio/gurao bicikl
Ali, dolje sam išao samo biciklom![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa ruka ruku mije...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vratio se iz Splita.
Ludnica!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Je bio tko od vas u Motovunu da može preporučiti neki privatni smještaj za dvije osobe?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bila je sestra s deckom vise puta, ali kaze da su bili ili u nekom kampu ili nagurani u neki smjestaj za vise od 2 osobe. Kaze da ima hotel ali nije jeftin, te da uvijek mozes pogledati na njuskalo.hr.![]()
Ne mogu, ne daju mi, na poslu sam.![]()
damn..
later then??
znaima me kak ide sve? kad putujes? kak si ti, kak oni?
a i rutanje.
da. odlucila sam zrutat svoj šit od x10 mini![]()
okej.
rutala sam mob. :badass:
i? kaj sad?![]()
Bookmarks