Bok,
koja je najbolja navigacija za Samsung i8910 Omnia HD ?
i gdje tu na forumu mogu skinuti i instalirati ?
hvala !
pozdrav,može li tutorijal za krekiranje Adobe Reader LE 2.5 ili unlock code,hvala !
Bok,
koja je najbolja navigacija za Samsung i8910 Omnia HD ?
i gdje tu na forumu mogu skinuti i instalirati ?
hvala !
Pozdrav ljudi, evo sam sebi pišem odgovor. Nije mi niko ništa javljao, a ujedno imam i još nekih aplikacija koje sam danas uspio pronaći, a potrebne su mi, pa sam onda odlučio ovako da napišem. Ako mi neko može pomoći, bio bih zahvalan. Hvala unaprijed....
Ima li neko možda Scientific Calculator ili možda nekakav Advanced Calculator?
I ima li neko ovu aplikaciju : Live Currency Converter.
Hvala još jednom.... zzop
Moze li neko da postavi Garmin navigaciju sa uputstvom za instaliranje i potpisivanje( odvojeno jedno od drugog) imam Nokia 5230, please! Thanks!
Garmina ne treba potpisivati. Skineš, prebaciš i instaliraš.
ima li neko program za snimanje razgovora, tel je nokia e 71,tel nije hakovan.
E druže, evo ja sam sa ovog posta pratio upustvo i bez greške sam ubacio Garmin na e72 ... Nadam se da ćeš se snaći... Iskren pozdrav.
http://cafe.mobil.hr/threads/60969-T...te-instalacija
napravio sam garmin, ali treba totalrecall, ima li ko?
Dobri ljudi,da li neko od vas ima widget za nokiu N8 a koji se zove dnevnik.hr,znam da ga ima na ovi storu ali meni treba u formatu za skidanje na PC,hvala unaprijed svima,pozz!
im li neko dobar program za e71 za skrivanje poruka ja sam skinuo hidensms sa nokine stranice ali je trial verzija ako neko zna neki trajan program nek javi pozdrav svima sjajni ste
@ tireks
dnevnik.hr
Izvoli - preuzmi
Moze li mi netko preporuciti signed aplikaciju za 6120classic - za snimanje razgovora?
Imam alon mp3 dictafon (1.xx verzija, prastara) i on pisti svaku sekundu kad snima razgovor i ima masu bugova..
nasao sam noviju verziju ali nemogu ju potpisati
http://hotfile.com/dl/7148139/18a87d...l.net.rar.html
Ajde ako netko moze potpisati za imei xxxxxxxxxxxxxxx? (dam imei na privat)
hvala puno!
Zadnji uredio 35g47z564 : 27-10-2011 u 09:17
Dali ima netko kakvih aplikacija za nokiu x6? Općenito bi trebao neki doc i pdf reader a da nije trial verzija.
pozdrav ekipa trebao bih igricu pes 2012 ili 2011 za nokiu n97.unaprijed zahvaljujem
ima li neki program za e71 da imam smajlije u porukama tel mi nije hakiran![]()
Treba mi proverena verzija skypa za e52. Imam problema jer nikako ne mogu da se konektujem.
Smartphoneware Best Private Conversation
Jel zna netko program s kojim se može uspostaviti video poziv preko mobitela na PC?
Prije se moglo preko Fringa na Skype ali više ne može pa me zanima jel postoji nešto takvo?
nisam u sybianu bio vec godinama pa trebam malu pomoc trebam za nokiu c5-00 neki flashlight i gps tracker?jel se to samo prebaci onda sa pc suite-om ili?
Imam Satio i trebao bi program za smajliče u porukama i program za datum na slici, S60V5, najnovija inačica softwera R2AK006.
Dobro, jel zna tko za ovo što mi triba!
Molim lijepo WL messenger za E51. Kao onaj na 2700 classic.(po mogucnosti)
hvala !
Trebao bi ProfiMail 3.55 cracked, za E52 ako netko ima!!!!!!!!!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Bookmarks