Najprije pozdrav!
Molim nekoga da mi odgovori moze li se na MotoNav planirati ruta tako da se unose medjuodredista ili via ,ili se moram zadovoljiti sa onim sta mi navigacija ponudi kroz ekonomy,najbrzi,najkraci i najlaksi nacin izrade rute. Ako moze kako da to podesim. Na forumu kao i na drugim ima pitanja o tome ali svi ignorisu takva pitanja.
Unapred hvala na odgovoru.
Pozz.
Zadnji uredio ravilov : 23-10-2011 u 19:36 Razlog: koristi opciju Multiquote
E onda kod mene nesto nije u redu. Ja nemam tu mogucnost na mom galaxy s sa MotoNav.
Hvala na odgovoru.
Pozz
Ako sam dobro shvatio, Motonav je ionako znatno manjih mogucnosti od iGO, a uostalom i zastario je vec, pa predlazem da prijedjete na iGO.
Probacu sa iGo MyWay ,nadam se da ima mogucnost dodavanja via tacaka.
Pozz
ravilov imas ling za igo primo,da radi, za SE x10 ?sa nasim jezikom i ostalim ?
Svi potrebni linkovi su vec odavno tu na forumu, ja nemam nista vise od toga.
nema igo primo,a to mi treba
Ajde procitaj opet teme o iGO u Android podforumu. Vec je bezbroj puta receno da za Android postoji JEDINO i ISKLJUCIVO iGO MyWay. Ostale varijante i podvarijante tipa primo, nav'n'go i slicne zaboravi.
reko si da zaboravim,jer ti se neda traziti ..
Ja sam sve naso sto sam trazio,tj planine mi se sada fino vide i jos par dodataka
Ako kome treba mogu mi pomoc,pozz!
I joj nesto,necu vas vise gnjaviti,samo ovo
Ima li kakav dobar 3d building za exyu , ako ne ima li kakv programcic da sam pravim to bi bilo extra)
Zadnji uredio yager : 24-10-2011 u 22:31 Razlog: postoji EDIT
Molim Vas za najnovije karte ex-yu (iGo my way)
hvala ..
Sve već ima na forumu.
Pošto ima novija verzija iGO navigacije za sve rezolucije na forumu, ovu temu zatvaram.
Bookmarks