Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    BlackBerry: Z30 & Q10
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Super, drago mi je što si zadovoljan.

Baterija će se navodno popravit nakon par punjenja (prazni je skroz do kraja), tako bar javlja određeni broj korisnika.
    Što se tiče App worlda, trenutno stanje s aplikacijama svi napominju kao big NO, ali vjerujem da će se uskoro i to promijeniti. Slušalice su po običaju loše (a kako si napisao "puno slabije" strah me iti pomislit na što to izgleda).
    Iako je interna memorija pristojna (8 GB) mislio sam da će isporučiti bar memorijsku karticu od 2 GB uz uređaj (no dobro, to je samo moja ideja).

Super za QWERTZ tipkovnicu jer sam ja već kupovao BlackBerry-e u VIP-a pa sam se navikao na taj raspored (iako je sve to stvar samo vremena, naravno).

Možda najvažnije iz ovog mog posta, zanima me da li ti se pojavljuje onaj pješčani sat kad puno gaziš (nadam se da nije s obzirom na RAM i procesor), te kakvo je surfanje (browser)?

Meni neće (a vjerujem ni drugima) biti mrsko pročitat koju tvoju opasku i bez postavljenog pitanja

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Blackberry Bold 9900&9700
    Operater
    VIP
    Godina
    54
    Bodovi
    10.345
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.345, Nivo: 24
    Bodovi: 10.345, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Update

= Citat = Izvorno postao SEguy Pregledaj post
    Super, drago mi je što si zadovoljan.

Baterija će se navodno popravit nakon par punjenja (prazni je skroz do kraja), tako bar javlja određeni broj korisnika.
    Što se tiče App worlda, trenutno stanje s aplikacijama svi napominju kao big NO, ali vjerujem da će se uskoro i to promijeniti. Slušalice su po običaju loše (a kako si napisao "puno slabije" strah me iti pomislit na što to izgleda).
    Iako je interna memorija pristojna (8 GB) mislio sam da će isporučiti bar memorijsku karticu od 2 GB uz uređaj (no dobro, to je samo moja ideja).

Super za QWERTZ tipkovnicu jer sam ja već kupovao BlackBerry-e u VIP-a pa sam se navikao na taj raspored (iako je sve to stvar samo vremena, naravno).

Možda najvažnije iz ovog mog posta, zanima me da li ti se pojavljuje onaj pješčani sat kad puno gaziš (nadam se da nije s obzirom na RAM i procesor), te kakvo je surfanje (browser)?

Meni neće (a vjerujem ni drugima) biti mrsko pročitat koju tvoju opasku i bez postavljenog pitanja
    Evo me....:-)

Uhh nadam se da ce stvarno biti bolje sa baterijom. Danas je izdrazala jedva cijeli dan...(1,5h razgovora, 40 zaprimljneih mailova, 20 poslanih/ ne predugih)

I ja sam racunao barem na memorijsku karticu sa 2GB...., prebacio sam je iz 9700 koja mi koristi za drugi broj i koja nema Berrry tarife pa mi tamo vise nije potrebna.

I kod punog "gaženja" nema pjescanog sata. :-) sve radi brzo i glatko...., (dok mi je pjescani sat nestao i na 9700 od kad sam stavio OS6).

Browser i samo surfanje je punooo brze i ugodnije. I teske stranice otvara barem 5 puta brze ako ne vise s obzirom na 9700.

I jos jednom moram reci: tastatura je nevjerojatna!

Ako sto vazno uocim svakako javim.

Pozdrav svima!

Evo update ili dva;

Evo jucer se je bez ikakvog razloga restartao.
    Baterija je poslije 3-4 punjenja puno bolja. Sad izdrzi puna dva dana dosta jake upotrebe....
    Trenutno mi slanje i primanje mailova ne radi niti prijenos podataka preko Berry-ja..., nadam se da je to do VIP-a?!

Evo upravo stigao odgovor SZK-e:

Postovani,
    zahvaljujemo na Vasem e-mailu.

Upoznati smo sa trenutnim otezanim koristenjem Blackberry usluge, uzrokovane poteskocama nastalim kod pruzatelja usluge, tvrtke RIM. Poteskoce sa koristenjem Blackberry usluge su globalne te su prisutne i u Hrvatskoj. Ocekujemo otklanjanje poteskoce u najkracem mogucem roku.
    Hvala na razumijevanju.
    S postovanjem

Update 14.10.2011.

Danas poslije slabih 14 dana koristenja se je opet bez ikakvog razloga reboot-ao. Obicno se to desi kad kliknem za otvaranje novog maila.... (cekam update za OS7)

Baterija je sad ok ali onaj tko je naucio na bateriju od 9700 ce biti jako razocaran. Kod nekog "Hard user-a" ce uredaj jedva izdrzati jedan dan.
    Osobno sad 9700 koristim samo za govorne pozive te mi baterija na 1,5 godina starom uredaju izdrzi 5 dana.

Update: 01.11.2011.

Kapacitet baterije se je drasticno poboljsao! Ako ga stvarno gazim izdrzi dva dana, ako su praznici i weekend i do 4 dana.
    Restart bez razloga se vise nije ponovio....
    Zadnji uredio Zabac1 : 01-11-2011 u 19:21 Razlog: Update

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. blackberry software
    By 1142007 in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-01-2006, 13:27
  2. blackberry 7230
    By 1141007 in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-01-2006, 14:13
  3. Blackberry za privatne korisnike