treba mi pomoc imam sony mini dvd kameru i posle snimanja ja izvadim dvd iz kamere i ubacim u kompjuter,htio bih da obradim taj snimak i da ga pogledam na kompu, medjutim dvd rom ne moze da mi ocita taj mini dvd ( nista ne pokazuje,isto kao da nema dvd u dvd rom)... sta je problem??? jel mi treba neki posebni softver za ocitavanje il sta?
pozdravv
DVD na vecini kamera koji koriste DVD kao medij pohrane, pa tako i na Sony kamerama je potrebno "zavrsiti". Radi se o opciji koja se pokrece kroz menu kamere. Kada se navedena funkcija izvrsi kamera vise ne moze spremati (snimati) sadrzaj na taj medij koji je zavrsen. Kada je zavrsen, medij je spreman za pregledavanje u linijskim DVD layerima i na racunalu.
Da dodam da sam kod vecine Sony modela koje sam imao prilike vidjeti i igrati se sa njima imao problema sa pregledavanjem sadrzaja u linijskim DVD playerima cak i nakon "zavrsavanja" medija na kameri. Razlog...format snimljenoga sadrzaja.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks