Probaj restore, bez dizanja iz backupa. Ako i onda ne radi, otišao mu je neki senzor, moraš na servis.
problem sa iPhone 3GS, 4.3.5 je gore i zaje.osvjetljenje ekrana, radi stalno i onda otključaš mob.pa neradi, zaključaš, ostaviš, nakon minutu dve tri otključaš i onda opet radi.
zna li itko šta bi moglo biti, do moba ili do softvera?
Zadnji uredio vwgolf3 : 10-09-2011 u 16:33
Probaj restore, bez dizanja iz backupa. Ako i onda ne radi, otišao mu je neki senzor, moraš na servis.
evo rješeno, odradio update (treči put) i sada je napokon sve OK!
izgleda je ipak do softvera bilo!!!
Zadnji uredio vwgolf3 : 10-09-2011 u 16:32
Evo da podijelim sa vama svoje krvavo iskustvo sa hebenim restore-om..
instalirao ja celeste opet i još neke idiotarije, i normalno restartirao springboard, kad ono glupppppp....počeo se on restartirati i glupirati i nikako da upali.
pa ajde reko probam ja iPhonebrowser-om obrisati sranja sa njega koja sam instalirao, kad neće ni to...komp ga uopće ne vidi..
ma reko ok, idem ga restorati...kad neće ni to...pa jbt što se događa, kad ono u kablu problem, odlemila se jebena žica...zalemim to i sve 5
spojim ja njega u DFU modu na komp, pa reko idemo restore...kad ono error 1013, ispravim ja to u hosts, i ajmo ponovo...kad ono error 3914, ispravim ja to, tj. poništim korake od errora 1013, pa mi opet dođe 1013 pa 3914, pa 1013, pa ja ppizdio i reko idem na kavu..
vratim se nazad i jedva nekako izguglam, da je kvaka u tome da riješim jedan error (1013), i onda ga upalim sa tinyumbrellom (exit from restore mode) i govno se upali...pa reko tko je tu lud...
a prije toga sam ga jedno 10 puta pokušao restorati, dođe do 90% i ladno error 3914, awwwwgghhh...
eto, znači ako nekoga ovako počne jbti, u hosts obrisati sve što ima gs.apple, pa u hosts.umbrella isto i onda pukniti restore, pa kad završi sa svime, i javi error na nekih 90%, samo reći ok, upaliti TinyUmbrell-u i tamo reći Exit from restoe i to je to....dalje jailbreakati i što već ...
ja imam problem..
htio poslati na servis i napraviti restore 4.3.3, da bi mi na 90% izbacilo gresku..
sad se uopce nece upaliti, pise da ga moram spojiti sa itunes, a kad ga spojim onda mi pise da je u recovery modu, ali normalno mogao bi ga samo updateati na 4.3.5 :/
imam spremljene SHSH od 4.3.3, 4.3.4 i 4.3.5 ako kaj znaci...
moze pomoc ?
hvala
u tiny umbrelli stisnem exit recovery i onda mi ga izbaci od tam
hosts file si editirao?
uspio sam
Pozdrav,
imam jedno kratko pitanje. Naime, kako sam dobio novi iPhone 4 na zamjenu za moj kojem je krepala bljeskalica, na njemu je bio 4.3.3 iOS, pa da ne skidam neke programe i slicno na komp, samo sam ga lagano JBa preko jailbrakeme.com. E sad, cini mi se da mi dosta krace traje baterija nego kad sam ga JBa sa redsn0wom (prije sam na starom iphonu 4 isto imao 4.3.3 i JBan je bio sa redsn0wom).
Zanima me gdje mogu naci 4.3.3 (8G4) firmware za skinut da napravim clean restore i JBam sa redsn0wom? Na straniciima samo 4.3 (8F190) i 4.3.5 (8L1) koji nije đejlbrejkabilan. (barem ne untethered)Code:http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
Evo link na 4.3.3 i stavi redsnow
Code:http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1011.20110503.q7fGc/iPhone3,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw
iPhone 5s 16 GB
Da, sad mi stalno izbacuje taj error 3914 prije nego krene restore, a stavio sam u hosts fajl
74.208.105.171 gs.apple.com
i ubacio mob u recovery mode.
Jesi isao preko ovoga tutoriala? http://cafe.mobil.hr/threads/69285-T...one-ipod-touch
I da li imas spremljen shsh u cydia-i? Ako nema, ne mozes vracati na 4.3.3
iPhone 5s 16 GB
Ali sad imam 4.3.1 na mobu, pa jel se to isto racuna kao "vracanje" kad stavljam 4.3.3?
Isao sam po tom tutorialu, nece ni kad je u DFU modu (iako mi u itunesu pise da je u recovery modu), ni kad je upaljen normalno. Imam u Cydia pise SHSH : iOS 4.3.5
Ne mozes 4.3.3. Ili najnoviji, ili onaj za kojeg imas spremljen SHSH, a to je u tvom slucaju 4.1. Na svakoj verziji firmwarea moras ponovno spremit SHSH da bi se kasnije mogao vratit na nju.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Mutavo sranje. Nista onda necu dirat, jer nece untethered JB doc dok ne izadje iPhone 5, koliko sam ima procitat, a neda mi se svaki put nanovo spajat ga na komp kad ga palim.
pozdrav, evo upravo sam jb iphone 4 , verzija 4.3.5 i sve okk dosla mi ikonica od cydie i instaliram installous al mi ga nije bilo u "meniu" i onda sam isao restartat mob i sad se nezeli upalit...samo mi jabuka svijetli i to je to. Vec sam ga resetirao par puta i jednostavno zablokira, jel ima netko neki savjet???
EDIT***
evo skuzio morao ga samo spojiti na red snow i to je to
Zadnji uredio cody_ri : 17-09-2011 u 18:24
CoDy
U Cydia pise samo SHSH 4.3.5 iako ne znam zasto, mob sam dobio sa 4.3.1 i samo sam stavio JB gore odmah. Imam iOS 4.3.1 gore na mobu.
Pozdrav!
Ip4, t-mobile,
verzija 4.1 (8B117),
modem 02.10.04,
shsh 4.3.5,
Napravio bih cisti update na 4.3.3 i onda JB bez ikakvih backupova i ostalog. Nisam siguran dali da skinem ovaj fw iphone4 (GSM) (4.3/8F190) sa linka ovdje na forumu ili 4.3.3 sa ove stranice http://www.omizio.com/jailbreak/verz...re-a-download/ i slijedim one upute za 4.3.3 ili je to sve zapravo isto, koliko mi se cini samo je razlika u rc verziji redsnowa i drugaciji nazivi fw-a! Pošto prvi JB nisam ja radio, kolika je zapravo razlika između redsnowa ili jailbrakeme.com iz vašega iskustva!?! Hvala na pomoći!
One day, sky went blue...
Sada imas shsh od 4.3.5, kasnije ces moći samo spremaju shsh od onoga koji Apple "potpisuje". 5.0 i tak nadalje.na 4.3.3 nikada sa tim iphoneom nećeš moći biti, to je sigurno
![]()
mene zanima posto sam nov u ovome da me uputite na jailbreak upute ako postoje
naime imam iphone 4 sa verzijom 4.3 (8f190) pa me zanima mogu li napraviti jailbreak sa verzijom 4.3.3 ili nekom drugom
zanima me koja verzija je najbolja da napravim jailbreak
i neka mi netko molim vas objasni sto je shsh ako cu morati restorati na prvu verziju i kako se to radi
nov sam u ovome pa ne kuzim bas sve
hvala puno
Zadnji uredio kozul : 04-10-2011 u 19:39
Pa, ako nemaš SHSH za 4.3.3, onda ni nemožeš napraviti JB na njemu (akka nemreš uopće staviti iOS 4.3.3 na iphone). Probaj otići u Safari, i napisati u adresu www.jailbreakme.com i tak možeš jailbreakat (ne sjećam se da li podržava 4.3).
E: sad vidim tvoj edit.
SHSH ti je, ajmo od početka. Da bi uopće stavio iOS na svoj iPhone, kada stisneš na update, prvo se provjerava kod applea da li može ić na njega ta verzija (provjerava se taj "potpis" od applea, i oni to moraju ovjeriti). SHSH je jedinstven, za svaku verziju i kod svakog iUređaja. Zato se sprema SHSH, zato kaj ti Apple prestane potpisivati iOS nakon kaj izađe nova verzija.
Ukratko, nemaš SHSH, nemreš na mob stavit iOS. Ak imaš SHSH za npr 4.3, 4.3.1 i 4.3.2 (primjer), možeš kasnije stavljati te iOS-ove kolko te volja.
Ja se nadam da buš me skužioak ne, pitaj slobodno
![]()
znaci jedini nacin je na updatem na 4.3.5 preko itunesa jer mi to jedino nudi i da onda radim jailbreak, ili mogu updejtat na 4.3.3 pa onda jailbreakat
znaci do sada sam spremio backup preko itunesa i spremio sam shsh preko tinyumbrella
zar nije postupak jailbreka malo kompliciraniji jer ti si meni dao ovu stranicu gdje je samo cydia
znaci nasao sam tutorial u kojem koriste red0snow softwer i u njemu mogu skinuti verziju iOSa koju zelim i sad me zanima slijedece
mogu li ja koristiti taj postupak tako da skinem 4.3.3 ili neki drugi i s njim slijedim tutorial ako sad imam 4.3 ?
i koja od verzija je najbolja da updateam iphone
nadam se da me razumijete
Zadnji uredio kozul : 04-10-2011 u 20:29
Bookmarks