Dobro su ti dale poklon karticu, ok je za provjerit kak to funkcionira a da se ne zeznes nešto. Pregled možeš radit preko VISA kartice ( ne poklon bon kartice) a i uplate. Ona jedino sljaka.
Trebao si odmah otvorit Visa Electron u PBZu i riješeno.
Nego, u banci traži izvod? Možeš i telefonski riješit, reci da iz izvoda iščita broj. Na izvodu će biti Paypal#0000# (ta 4 broja su bitna). Par dana traje da verificiraju.
Također, možeš sada kupovati, ali limit ti je 100$.Kad verificiraš limit se miče.
Da, zato i jesam uzeo to, 8 kn sam dodatno morao dati ali to je ništa.
Mogu normalno dignuti tih 200 kn na bankomatu.
Znam da mogu raditi pregled samo preko VISA kartice na e-zabi i na izvodu, ali kao rečeno, ovo nije službeno račun, već samo "plastika" kako oni to zovu
Sumnjam da mogu pošto nije na moje ime kartica. To je kao prepaid mobitel samo nemaš nikakve mogućnosti da ju registriraš. To je baš poklon bon samo kaj ga možeš bilo gdje iskoristiti.
Da, mogao bih nazvati, no ako je kako ti kažeš da mogu i sada kupovati, onda nema potrebe. Ionako ne bih potrošio svih 200 kn.
Mislio sam da ne mogu kupovati jer mi je balance 0.00USD. Znači neovisno o tom balance mogu kupovati?
sve to radi meni kako spada al ovaj tecaj njihov sa provizijom neznam di mjenjam pa ako mozes i to odgovorit
pozz
Odlično!
Hvala na inf, isključit ću to da me ne kradu više nego potrebno![]()
promijenili profil jedva našao sad, sve opcije zamaskirali
uglavnom; klikni na Profile- zatim My money-My preapproved payments klikni Update-Set Available Funding Sources(desni gornji kut tablice)-Conversion Options- i odaberi drugu opciju "Bill me in the currency listed on the seller's invoice."
Taj famozni "conversion options" je negdje nestao ili je premješten, a Paypalov help mi ne pomaže makar se već 20min trudim to pronaći. Nekada je vrijedilo ovo:
"logiraj se na paypal - klik na "profile" - recurryng payments - edit funding options - conversion options - otvaraju ti se ove dvije opcije konvertiranja valuta. Svaka opcija je detaljno opisana pa ne vjerujem da ćeš imati problema."
Danas se stanje malo izmjenilo. Lako za mene, to sam još davno promjenio, ali fakat me zanima gdje je nestala ta opcija.
edit: paskosti, hvala![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sada ispadam seljak- ali, znači više se isplati "Bill me in the currency listed on the seller's invoice."?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks