može netko napisat koji firmware imate na svom sgs2. Kies mi ne nudi ništa novo jer sam u međuvremenu flashao europski ke7 software bez t-bobile brandinga. Jel android 2.3.3 ili 2.3.4? Thanks
može netko napisat koji firmware imate na svom sgs2. Kies mi ne nudi ništa novo jer sam u međuvremenu flashao europski ke7 software bez t-bobile brandinga. Jel android 2.3.3 ili 2.3.4? Thanks
moze pomoc ..
onaj glas koji govori broj kad dode poruka i to .. odjednom je nestao, sam od sebe .. u cem je fora.. isao sam u postavke i pojacavao ga tam i to, ali i dalje nista .. on - off .. nista ... :503::503:
i druga stvar .. vidio sam na iphoneu 4 onaj gumeni okvir kao zastita .. ali ne prekriva cijeli poklopac iza od baterije, vec ide samo oko moba, kao okvir, tko je vidio zna o cem pricam, pa me zanima gdje se to da nabavit za gs2 :ne zna:
Nedavno sam nabavio iz Vipa Galaxy S2 sa slijedećim informacijama :
Model Number : GT-I9100
Android Version : 2.3.3
Baseband Version : I9100BUKG1
Kernel Version : 2.6.35.7-I9100BUKG2-CL342890 root@DELL 102 #2
Build Number : GINGERBREAD.BUKG2
Jedino što bih trenutno htio je postići root prava nad OS-om, ali neće to baš tako lako, malo je drugačija terminologija i postupci nego na dosadašnjim HTCovima.
Upoznat sam do sada sa tri različite metode za rootanje :
1. Flashanje nesigurnog kernela, i zatim superoneclickom instalacija SuperUser i BusyBox aplikacije
2. Flashanje CF-ROOT-xxxx kernela sa svime već uključenim
3. Flashanje custom ROMa i pripadajućeg mu kernela
Kako želim ostati zasad na originalnom ROMu, zanima me naravno druga opcija. Ali buni me par stvari:
1. Je li bitno da kernel bude za 2.3.3, ili može biti za 2.3.4?
2. Ako je moj BUKG2, mora li insecure biti G2 ili može biti recimo G3 (veže se na prvo pitanje)
Pretpostavljam da je netko na forumu već odradio ovu proceduru, pa malo da prosvijetli cijelu situaciju?
Zahvaljujem
Click here to take IQ test.
Ja sam flesao metodom 2. Stavio sam neodgovarajuci kernel i sve je bilo ok. Ja bi stavio kg2 kernel ali nisu ni oni svi isti. Neki su 2.3.3, drugi 2.3.4.
Mozes staviti i kg3 ili bilo koji drugi.Bilo bi pozeljno da bude cim slicniji romu. Znaci kg2 za 2.3.3
Ne moze ti se nista strasno dogoditi ako stavis neodgovarajuci kernel.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
A u slučaju da se stavi za 2.3.4, pretpostavljam da bi se trebao bootati sustav ? Ima li koja metoda da se sazna prije flashanja za koju verziju gingera je kernel?
Click here to take IQ test.
ja sam jučer stavio 2.3.5 preko odin-a, bio gotov za cca 5 min...sve radi odlično, brzo...sitne vizualne promjene..drukčiji pattern lock i sl....čini mi se da je i baterija malo bolja...uglavnom, zadovoljan
![]()
sta je sa pregrijavanjem ovog uredaja, ima li neko te probleme i ima li kakvo rijesenje?
Ja nisam doživio pregrijavanje. Zagrijati se zna, ponekad i poprilično, ali to je normalno, događa se i na drugim uređajima. Kolika je temperatura pod kojom smatraš pregrijavanje? Očitati možeš s npr. battery life.
Postoji mehanizam koji gasi mobitel dok se pregrije. Tako da ako nema gašenja nema problema.
Ako te baš smeta možeš underclockati i/ili undervoltati. Ja sam probao i više se ne grije. Ali zato zna koji put zatrzati, tako da sam vratio stock postavke. Dosta se grije jedino ako istovremeno punim i radim nešto zahtjevno.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
meni se jedino fest zagrije kad malo duže haklam pes2011 ili asphalt, al nikad nikakvih problema po tom pitanju....
otkud skidas igrice .. kaj kupujes il ima neka stranica ? aj na pm ako se ne smije o tome
Ima cijela tema posvećena potražnji aplikacija/igri u kojoj su u prvom postu navedeni linkovi gdje se iste mogu naći:
http://cafe.mobil.hr/threads/65519-A...ti-i-diskusije
http://cafe.mobil.hr/threads/68947-A...amo-i-download
da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje ako netko zna odgovor u cemu je problem:
nakon punjenja (i samo tada u vecini slucaja) kad ga palim nece mi nac mrežu (tj.napiše samo sos pozivi ili pređe u roming i nađe neku mrežu Mobitel,vrati se ponovo u normalnu nakon sto ga ponovo zagasim i ponovo upalim),nikad nisam imo ovakvih problema niti s jednim uređajem a ovaj to uredno radi vec skoro 2 tjedna (tad je poceo prije tog nista se nije dogadalo) ,normalno radi u gsm modu (3g off) uređaj kupljen u t-mobile-u ,verzija 2.3.3
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Jel ima napokon igdje da se može mobitel isprobati? U Avenue Mallu?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Vidim da će uskoro izaći i SII HD verzija... CPU na višoj frekvenciji je jedna od značajki, ali po meni najbitnija stavka je rezolucija ekrana (720 x 1280) kao i gustoća piksela. Prema tim podacima, slika na tom telefonu bi mogla biti iznimno bliska onoj na Retina displayu iPhone-a. Kako telefon podržava LTE, možda ga t-mobile uvrsti kao premium model pri otvaranju LTE mreže![]()
ima li ko problema sa mrtvim pixelima ili prašinom u ekranu?
Što vas najviše živcira na ovom mobitelu?
I jel imao itko prije Galaxy S I pa da mi kaže jel se isplati dati 1000 kn više (oglasnik ofc) za SGS2?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
-baterija
-prilikom promjene kartice moras restartati mob.
Drugih primjedbi nemam.
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
mene isto smeta baterija...svako jutro oko 8 ga skidam sa punjaca i navecer oko 23h vapi za punjenjem...
sve ostalo je za 5
??? Cudno ???
Trebam pomoc...
Nemogu spremiti ni jedan br. u telefon
Pomoc
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Android.process.acore je povezan s accountima i njihovim sikroniziranjem.
Probaj ovo:
1. Go offline
2. Go to Settings > Applications > All > Google Services Framework, hit Force Stop
3. Go back a level, go to Gmail, hit Force Stop and Clear Data
4. Go back a level, go to Contacts, hit Force Stop and Clear Data
5. Go back a level, go to Contacts Storage, hit Force Stop and Clear Data
6. Repeat steps 2, 4 and 5 for good measure
7. Reboot, just to be safe
Bookmarks