Objavljena je Andorid aplikacija za mPBZ
Napokon, radi bez problema!
mpbz mi radi al mtoken mi javlja skroz problem s konekcijom. kojom konekcijom? na symbianu mi je radio sasvim normalno u offline modu...
Radi i meni, samo kako napisati minus "-" između brojeva u pozivu na broj odobrenja!? Ja sam napisao sa copy paste, ali tipkovnica mi je ograničena, samo brojevi. U java programu je bilo stisnem opcije i umetni "-" ili tako nešto...
x10 mini, stock tipkovnica...imam i ja minus inače, ali kada dođem gdje se piše poziv na broj odobrenja nestanu sve opcije osim brojeva i dobijem točku i još par znakova - kao neka reducirana tipkovnica...Kažem na java aplikaciji za dummy telefone isto nisam mogao stisnuti "-" na tipkovnici nego pod opcije je postojala opcija umetni "-" i nastavi (ili tako nešto)...
Riješio sam to sa copy paste, tako da nije problem neki - pogotovo kada se napravi predložak...
Jel zna netko kad če "prepraviti" glupi program da gleda IMEI moba ili nešto što se ne mjenja a ne da kad staviš drugi ROM moraš tražiti reaktivaciju?Mjenjam ROM-ove malo-malo tako da sam i odustao od mPBZ-a.
Kako to mislis, hoce li prepraviti? Pa nisu jos nista izdali da bi mogli prepravljati...
Frend je jednom odustao od igranja s ROM-ovima iz vrlo slicnog razloga, kaze da mu je puno bitnije da mu mobitel i sve na njemu (koliko-toliko) radi nego da se veseli prckanjem po ROM-ovima. Izgleda da ces i ti bar zasad morati tako, ili se igraj s ROM-ovima ili imaj mPBZ. Osobno bas i ne vidim nekog velikog smisla u stalnom mijenjanju ROM-a, pa ni windowse na kompu ne reinstaliravas svaki tjedan, ne? Ili ipak da?
Tako je, bez TB Pro se jednostavno ne moze. Kod mene je mZaba prezivila najmanje 10 promjena ROM-ova i ne vidim razloga zasto ne bi jos toliko, a i vise.
Trenutno na svom HTC Desire imam stock rom(froyo) root-an i S-off.
Instalirana mi je mPBZ i PBZmToken, ali me zanima hoću li ponovno morati ići na banku da instaliram mPBZ nakon što stavim cyanogenmod.
Ako se sjećate, oni šalju neki sms radi toga.
Poz
Ide bez problema, s marketa skidaš aplikaciju a u poslovnicu ideš po aktivacijske ključeve kao i kod nas na mZabi. Aplikacije su iste. Nisu ovisne o ROM-u.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
@dado023,
Imas odgovor samo par postova iznad.
feedback:
napravija sam backup aplikacije sa titanium aplikacijom, nakon ubacivanja CM7.1 napravija sam restore app+data i sve ok, uredno radi i mBPZ i mPBZtoken
Bookmarks