Ne zastarijevaju svi, već oni prvi skupljeni...
evo prije koji dan dobijem račun(mrak tarifa) i na računu piše obavijest da mi t-club bodovi zastarijevaju sa 31.7.2011 što znaći za 15-stak dana
moj problem je što prijevremeno mogu ugovor produljiti tek za 3 mjeseca...znaći bodovi aj bok
SZK mi nije baš od velike pomoći jer svatko tepe svoje...
ugl jedna ljubazna operaterka mi veli da bi bilo možda najpametnije da bodove iskoristim sljedeća 3 mjeseca za smanjenje računa 800 bodova -25 kn račun ....trenutno imam 13950 pa da ostatak iskoristim za produljenje ugovora odnosno povoljnjiju kupnju moba,po računicama nebi se trebao spustiti ispod 12000 bodova
e sad nije mi jasno kako ih mogi iskoristiti ako zastarijevaju za 15-stak dana
ili imate vi nekakvu bolju soluciju za iskoristiti ih
Ne zastarijevaju svi, već oni prvi skupljeni...
Tako je, zastarit će ti samo oni bodovi koje si dobio plaćanjem računa prije 2 godine i tako je kod svakog sljedećeg računa. Ono što si skupio u razdoblju od prije dvije godine do sada ti ostaje, starije bodove gubiš.
eee imam ja jedno pitanje...
svi brojevi glase na mene (fiksna linija, adsl, t-mobile) i sad bi br. iz tele2 prebacio na t-mobile...
imam dosta bodova pa bi ih htio iskoristiti i kupiti drugi uređaj...
A konkretno pitanje jest? Ako imaš t-club bodove možeš sve bodove sumarno iskoristiti pri kupnju uređaja...
žena u službi za korisnike mi je rekla da mogu samo po jedan od brojeva, bez obzira što ću staviti još dva br. na svoje ime da mi bodovi vrijede na prvi broj koji je prijavljen...
jednostavno ne kužim
ja sam ja, moje ime i prezime, moj tekući, moje pare, onda kako nemogu skupljat bodove od svih brojeva prijavljenih na moje ime?
molim pomoć još jednom
hvala
isto to sam ti i ja napisala u postu iznad.
i to je točna informacija.
znači fiksnu liniju i jedan t-mobile broj mogu imati spojene bodove.
na ostalim brojevima također skupljaš bodove, ali samo po tome broju.
ako imaš npr 5 pretplatničkih brojeva i 1 fiksni, na 4 pretplatnička ćeš zasebno skupljat bodove, a 1 možeš združit s t-comom.
Mah, ja imam i t-mobile net stick usb bodove i glupost da ih ne mogu s mobilnim spojit jer na isto ime a neznam sto cu s njima kad imam flat rate sad... Svasta.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
ja imam tcom fiksni,al nemam tmob. rekli su mi da ne mogu prebacivat bodove ,recimo da si kupim mob.Vise nema ni poklona,samo mozes da ti smanje pretplatu![]()
jedno pitanje od mene.. nije baš povezano sa mobilnom telefonijom.. dal neplačanjem računa na vrijeme +club bodovi idu u minus?
jer, bodove nisam nikad mijenjao za ništa.. imam (tj. stara) 2 maxtv-a, 2 ADSLa i 2 telefona prijavljena na majku na različitim adresema i ima samo 100 bodova...
na jednoj adresi je sve preko 4 godine, na drugoj sad bude dvije godine.. računi se plačaju kak se stignu..
večinom sa kašnjenjem.. dal je to razlog tako malo bodova?
Bodovi ti se dodijele samo ako platis racun do datuma dospijeca.
Valjanost im je 2 godine, ako ih ne iskoristis, propadaju.
Ne ide u minus, već za račune plaćene sa kašnjenjem ne dobivaš bodove.
a zo..onda ništa..
jel moguce otic u "minus" s bodovima. znaci, imam recimo 10900, i zelim potpisat ugovor na 2 godine i iskoristit onaj popust za 12k bodova, pa da mi to zaracunaju kad platim neke od iducih racuna(platit cu sigurno, uzeo sam ugovor na 2 godine)?
Ovisi. Provjeri sa SZK ili u t centru![]()
Pošalji broj, ime i prezime, datum rođenja ili OIB i iznos posljednjeg računa na Facebook@t.ht.hr, pa će ti sve provjeriti i odgovoriti ti.
je moguće prenjeti bodovi,npr tata meni jer njemu ne trebaju, a ja recimo uzmem pretplatu..
gidi jap!
Bookmarks