Zna li netko kako potpuno iskljuciti T9 na Samsungu E330?
Kad god udjem u poruku, kao default mi je namjesten T9 i uvijek ga moram iskljucivati.
Zna li netko kako potpuno iskljuciti T9 na Samsungu E330?
Kad god udjem u poruku, kao default mi je namjesten T9 i uvijek ga moram iskljucivati.
cura nezna kak zgasit ni na e700 , ak neko ima rjesenje nek kaze...
svaki put mora ispocetka gasit to
Tek je na D500 T9 moguće potpuno ugasiti, na ovima prije se treba ručno i to svaki put
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Znam da se moze i na E800....
Pisat cu ovima na www.samsung.com i pitati ih postoji li kakav nacin....
Mislim da nemaš druge, nego ga gasiti svaki puta kad pišeš poruku, jer ne postoji opcija da se to isključi...sad jedino ne znam jel bi kaj postigao da staviš novi software, ali to bi i koštalo...
Bom Chicka WahWah
nazalost to moras svaki put gasiti, ali nakon nekog vremena predje u naviku pa i nije tako strasno...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ma navika , pa to je uzas!!kak su mogli tak nekaj sstavit da se javlja svaki put..
prilicno sam siguran da sa novim softom se to moze ispravit-sad ak imas garanciju , probajte im srat .. taj e700 od ove moje je s dost star mislim da mu je istekla garancija
Makar čak i ne vjerujem da bi ti novi soft pomogao...jer postoji samo jedna verzija softwarea za pojedine Samsung modele (ne znam jel postoji upgrade), ali, koliko sam čuo u servisu Europatradea, taj problem nebi rješio...znači, T9 će ostati na mob kaj god da radio sa softwareom...
Bom Chicka WahWah
Osim ako netko ima rođaka Koreanca koji je usput na visokom položaju u Samsungu, neka ga uspije nagovoriti da promijene software a do tada...![]()
se mozete j****
Evo, McLaren je bio jasan i glasan:-))
Bom Chicka WahWah
ako netko nezna nek pazi na e70, s500 i sl. telefonima hrv znakovi kao č š ž đ ć itd... uzimaju vise mjesta pa ako pisete s tim mozete poruku napisat duzinom kao 3 bez toga a to je onda i 3 puta skuplje
Ne kužim...ajd malo u detalje...
Bom Chicka WahWah
recimo na e700 otvoris sms da ga napises i ostavis t9, kada krenes pisati poruku imas 160 znakova i 12 sms-a, kad stisnes da napiše č sa 160 slobodnih znakova spusti se na 69, neznam zasto ali je tako
To nisam skužio jer nisam imao Samsunga sa T9...to mi je fakat čudno...ko da si napisao ne znam kaj...
Bom Chicka WahWah
pa meni je to glupo do bola mislim koji ce ti vrag onda t9. ma to je bezveze ali recimo na d500 to vise nije tako.rijesio je samsung neke boljke novijim softverom
Rješio je to već na E600 i na D410 koliko ja znam, odnosno na oba modela nisam imao s tim problema...
Bom Chicka WahWah
onda valjda je tak! nis mobitelo manijaci samsung t9 je sad ok pa uzivajte u smsanju
Hvala Bogu![]()
Bookmarks