Imam ja USB kabel za E330 + (CD sa Softweom i Driverima) za 99 Kn!
Zna li netko ima li kod nas za kupiti USB cabel za E330 i kolika mu je cijena?
Vidio sam u Njemackoj za 40 €.
Imam ja USB kabel za E330 + (CD sa Softweom i Driverima) za 99 Kn!
Zadnji uredio kinfa : 05-08-2005 u 23:54
znaš možda jel s njim moreš slat slike i mp3,i kolka mu je brzina?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa da...služi za prijenos podataka sa moba na komp i obrnuto (Slike, Tonovi, Imenik....). Mislim da je Max. brzina komunikacije 921600 (nisam siguran)!
a gdje si ga nabavio?
Ako te interesira javi mi na PP radi dogovora! Cijena kabela je 99 Kn + PTT troškovi cca20Kn!
A znaš li možda el paše na d500??![]()
Baš si povoljan,a yebiga ja prije tri dana išo naručit bluetoth adapter za moj d500 a sad nakon 2 dana vidim temu da prodaješ kabel povoljno!!!![]()
![]()
Ne paše za D500, samo Samsung E700, S500, E100, X100, X600, X460, E330, E800, E820 i E630 ali kod njega možeš koristiti Irda adapter ili Bluetoth dongle!
Iduci tjedan ću dobiti D500 kablove ali samo za Fleš i Unlock (Servisni kabel).
Pozdrav![]()
pa što nije isti utor u e800 i d500,ili ga nebi prihvaćalo???A ovaj za flesh i to je za stavljanje novog softwera i za druge softwerske obrade i koliko će doć??![]()
Konektor je isti za većinu Samsungova, ali raspored pinova za komunikaciju je različit!!
Za sada neznam kolika će biti cijena kablova (Ovisi o Carini, PDV, Troškovima poštarine....) mislim da bi trebala biti cca200Kn + CD sa Softwerom za Servis Driverima i HR - Fleš fajlom!
Inače se koristi za popravljanje Softwerskih kvarova, upisivanje HR menia (ukoliko je kupljen u inozemstvu), Unlock (User & Net kodova)....
2silvano-> ma uzmi si bluetooth za prebacivanje na komp, dodje te oko 160-180kn, zavisi gdje kupis. ja mogu sve prebacivat sa/na mobitel.
ja sam bas jucer curi kupio za e330 kabel od NONAME marke i pisalo je da je za E700 i E708, a s obzirom da na samsungovoj stranici pise da pase isti kabel. onda sam downloadao sa samsungove stranice one programe za E330 (pims manager, image editor itd) ali nemogu spojit nikako mob i komp. vidio sam da ljudi imaju s tim problema, ali niko nije pisao za e330, pa eto, i meni bi trebala pomoc...
Ma kupio sam ga igl,ova poruka je napisana prije nego što sam ga dobio!Izvorno postao igl
da bi spojio mob i komp u programu easy studio pims.....moras namjestiti (nakon instalacije kabla) s kojim portom da se povezuje......
ocitas u device mennageru gdje ti je data cabel - kod mene je to na COM4 i to isto namjestis u easy studiju.....FILE - Settings.....
Nakon toga bi ti trebao raditi!
Hm, a jel zna netko gdje se moze u Zagrebu kupit taj kabel?
naruci ga kao ja - stici ce ti za 2 dana!
200? a di nabavljaš ti to?Izvorno postao ricocrack
ma za 100kn u oglasniku, isti ti je kao i za e700, e800 itd, mislim da je ser broj PCB133lbe, tako nesto, imas topika od prije parmjeseci pa potradi malo...
meni ni nakon tog ne radi... jel treba jos kaj podesit?Izvorno postao Fras84
kabel je spojen na USB, posto serijski port ne mogu koristit...
meni je com 5 i 6, a imam 4 usb porta, nije mi jasno, ali eto radi...
Što nemaš ti bluetoth??Izvorno postao igl
hm, pa SHG-E330 nema bluetooth...Izvorno postao silvano
awy, koliko sam skuzio ti COM portovi se mogu mijenjat u device manageru... meni ga je instalirao na COM13...
1. imam BT za e720 ->MOJ
2. imam USB kabel PCB133nesto (e700,800,330,itd) za E330 ->OD CURE
sve mi radi preko com5,a uvijek ustekam u isti usb i jedan i drugi kabel
Bookmarks