ŠTO? Danas izlazi???
Moram na kiosk ali radi tek od 07:00 pa...
...da cujem rekacije.... narocito paznju obratiti na kvalitetu papira i opceniti izgled casopisa...
tme ne zaostaju...
japan
neonode
3G forum u toiju, Nokia 3650, SE P800, Nok 6100, LG W7020, Moto 720i+kameaer, m-parking, m-pay INA, markot.tel usluge, tungsten-T, Cassiopeia E-200, X5 gericom, tablet PC tema, liberalizacija fixne telefonije...
ŠTO? Danas izlazi???
Moram na kiosk ali radi tek od 07:00 pa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
... i evo me.
Izgleda da napokon nemam primjedbi; slova odlična, ikonice oštrije, slike nisu mutne i da promjenili ste papir što je za svaku pohvalu jedina primjedba nije na vas nego na uvezivanje jer moj primjerak je "zgužvan" iznutra ali sve se pretrpi...
Mali prijedlog je da kod svakog testa date linkove da si stvari možemo potražiti na netu...
I pitanje vezano uz opisani HP Photosmart 130 tj. papir za ispis fotografija kolike su cijene?
Pozdrav i nadam se da će kraj mjeseca postati redoviti termin izlaska časopisa...![]()
Zadnji uredio dmi : 31-01-2003 u 12:38
@dmi
hvala na pohvalama i kritikama
sto se tice URLova ideja je dobra i predloziti cu to, iako se nas narod vise voli osloniti na tel broj
glede papira za photosmart, nazalost nije dovoljno jeftin da predstavlja dobar supstitut za izradu fotki kod fotografa iako je dobar jer je prirucan i doma - za tocnu cijenu nazovi HP 6060200
sto se tice termina izlaska, on je uvijek 1. u mjesecu, ili nesto prije (34 je bo dvobroj)
dakle slijedeci je broj 28.3. u petak
i opet nagradno pitanje koje se ne nagradjuje: koji se clanovi redakcije mobila pojavljuju na kojim slikama
(za prosli put kada ste pogadjali jsp_m je bi na LG telefonu, ali ne i za stolom sa ericssonom, to je bio vas vrli zappanvec za internet govornicom)
..ps. skidam kapu na vrijeme kupovine novog mobila![]()
Već trčim na kiosk!![]()
Ja sam ga htel kupit u 7.00 ali ga još nije bilo na kiosku pa sam ga kupil popodne. Komentari kad se slegnu dojmovi.
ja sam prosli put pogodio da si bio na LG-u i sta sam dobio![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nije pitanje bilo nagradno... evo srediti cu neko slanje PDF-a
joj bojim se ja tvog sređivanja![]()
dobar grah daleko se čuje
neonode izgleda ni manje ni vise nego savrseno... to ce biti ludnica cim izadje, ali isto sto je dmi rekao, niste stavili nikakav link da prosurfamo...
graficki mi se jako svidja, dobro kombinacije boja...
malo je premalo stranica, ili sam se vec navikao na stari broj...
Ma to je samo prijedlog a ostatak ukuca www.google.com i pod pretragom upiše npr. neonode i samo malo strpljenja...
Još pohvala napokon boja ne ostaje na rukama...
Papir je vrlo dobar(malo kasnim al nisam imao pristup preko vikenda).![]()
ja sam danas samo prolistao mobil i što se tiče grafike,sve je odlično(sve me nekako jako podsijeća na T3(to je naravno kompliment))!osobno mi je čudan papir,nekako je sklizak!"moj moby" ima dobar papir.al sve u svemu,novi mobil je neusporediv sa starim.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Tako je i moja susjeda rekla za svog izabranika pa je otišla s drugim...gIK:
novi mobil je neusporediv sa starim.
Usput, krivu adresu (tj. domenu) ste naveli kao novu stranicu HTmobile pa bi moglo doći do zabuna...
Morat' čete to ispravit'.![]()
Premalo testova mobitela u odnosu na prošli broj (previše laptopova, tablet PC).
Kaj je strjelica ispravno?
Ako Word kaže da je strjelica, onda je strjelica![]()
Dokopah se danas konačno slobodnog vremena i Mobila. Na prvo listanje mi se sviđa više nego prošli broj. Kad ga detaljnije proučim onda ću prigovarat, ako bude potrebno.
@vanja ispravno je i strjelica i strijelica, jer se jezikoslovci ne mogu dogovorit tko će pokupit lovu za novi pravopis. Nitko ne želi prepustiti svoj dio kolača.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hm, nisi li primjetio da je ono gore (trebalo ispast) šala?Poslao: Sljaka
@vanja ispravno je i strjelica i strijelica, jer se jezikoslovci ne mogu dogovorit tko će pokupit lovu za novi pravopis. Nitko ne želi prepustiti svoj dio kolača. [/B]![]()
Word rulez!!!![]()
Jesam ,ovo je bil ironični dodatak.Poslao: vanja
Hm, nisi li primjetio da je ono gore (trebalo ispast) šala?![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Vjerovali ili ne, i ja sam kupio Mobil!
I vidim tamo "mobil forum - prvi i jedini forum o mobilnim komunikacijama"
Zar nije prvi forum onaj CroGSM-ov?
A postoji i forum na www.mob385.com/forum
(ne zbog forumašenja nego zbog odbijanja gnjavatora od slanja mailova)
Po meni, Mobilov forum bi se trebao reklamirati kao "treći i jedan od tri" a ne "prvi i jedini"
Ili kao "najveći", ako "treći i jedan od tri" ne zvuči impresivno
A i ono iz uvodnika "Mobilov Internet forum ... već broji preko 350 članova" meni ne zvuči strašno impresivnokad znam da je www.tajnaveza.net/forum toliko članova imao već tjedan dana nakon otvaranja sitea.
*site o mobitelima*
www.mob385.com
Ok ondaPoslao: Sljaka
Jesam ,ovo je bil ironični dodatak.![]()
Je dečki ElGambo ima pravo . Njegov forum je stariji nego ovaj , iako nešto šepa u zadnje vrijeme. Mijenjajte taj slogan jer je krivo informiranje kažnjivo po zakonu![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nisam odavno bio na CroGSM-u i ne znam imaju li još forumno njihov forum je bio prvi (što znači da ovaj nije prvi)
Pošto znam za još jedan sličan živući forum, ovaj nije ni jedini![]()
*site o mobitelima*
www.mob385.com
Bookmarks