samo bacam patku...
ali ostanite tight i pratite forum
samo bacam patku...
ali ostanite tight i pratite forum
DAAAAAAAAAAAAAAJJJ KAD ĆE NOVI MOBIL ???????![]()
OK, buduci da vec drzim rucno izrezanu inacicu novog broja Mobila, vrijeme je i da nase vjerne forumase obavijestimo o novostima.. naravno, prije nego ostale...
Odmah po naslovnoj stranici primjetiti cete da je Mobil bio u serious redizajnu, smanjen je format za pola cm i povecan broj stranica na 100!!!
Dizajn je promjenjen od korica do korica - nadamo se da ćem vam se svidjeti..meni izgleda fenomenalno...naravno, kako ste vi vec duze vrijeme mogli primjetiti (a niste) - promijenili smo cak i logo, oznake na testovima...uglavnom sve...
sadrzaj je i dalje na najvisoj razini; testirali smo cak 14 novih telefona, kada krenete listati testove novih telefona, mobilu nema kraja...
Teme broja su zavrsni dio 10 godina GSM-a i Zracenje mobilnih telefona
... intervju sa severinom, i dalje najvece i najbolje tablice... uglavnom u petak potrezite mobil; ili u kaslicu ili na kiosku
jsp_m
sto vas jos zanima??
Zanima me najviše kakav je vodič kroz modele?? Jeo ostao isti ili ste mjenjali?? Jel se proširio za koju stranicu??
testirali smo (14 telefona):
Samsung t400
SE T100
Nokia 3510i
Nokia 6610
Siemens A50
Siemens s55
Panasonic GD87
Sharp GX10
Philllips Fisio 825
Telit 882
Motorola c333
BenQ Europa
VK Mobile cg107
Samsung a800
..jesam nasto zaboravio?
x novih nokia i 6 nvih PDA...
tablice su na 9 stranica, nadopunjene su podatcima o tehnologijama, kapacaitetima baterija, kolicinom zracenja i jos nekim detaljima o funkcijama...dakle jos bolje su!
ovaj mjesec je i zanimljivi zenski kutak opet tu
sve u svemu, imate sto citati do kraja godine...
upravo sam proveo hard-test koji radim sa svim informatickim novinama (citaj: obavljenje velike nuzde i kupanje s casopisom) i mogu reci da se Mobil tu moze nositi i sa BUG-om
ljudi...idem spavati...neki od nas su radili i preko 70 sati u komadu...
o boj,o boj,o boj!
Nemogu dočekati taj petak!!!
mozda bude vec i sutra...
Zvuči jako dobro.![]()
pa baš ste mogli tam u redakciji naslovnicu u .jpeg prebacit pa uploadat negdje i stavit da ljudi to ovdje vide kako sve izleda!!! stara narodna kaže da slika govori više od tisuću riječi!![]()
(obrisao jsp_m)
Zadnji uredio jsp_m : 05-12-2002 u 00:22
reply na capanov biser mozete vidjeti u moderators forumu, da ne zamaramo clanove s tim
:-X
Zadnji uredio jsp_m : 05-12-2002 u 00:21
jsp_m se premetnuo iz supermana u svevidečega izgleda da je i njega "zahvatio" redizajn...![]()
Preobrazio se u boga!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Nemreš blivet!!
A fakat ste mogli nabacit naslovnu stranicu na forum!! Danas sam prošao nekoliko kioska i još nigdje ničega!! Pa već je 5. 12. i svi smo na rubu živaca!!!!!!!!!
u tom je i štos. naslovnica je ful ne prepoznatljiva--- ako ju postamo na forum onda nije fora.
dobar grah daleko se čuje
čak mi je žena s kioska i rekla da ja pogledam da li je došao, a kad sam pregledao sve časopise, vidio sam kako ga još nema. Jeste ga poslali u prodaju??
jesmo
probaj sutra ujutro
zao mi je sto nisi nasao...mogao si prosetati do doma sportova i zicati![]()
E fino sutra prije škole tako da imam i u školi nešto pametno za radit![]()
Sad sam ljut sam na sebe kaj nisam navratil do Doma sportova , a nije mi se dalo po kiši , jer netko ne drži obećanja pa da mu srušim njegovog boga.Ako se ovako nastavi ... ne znam kaj se sve može dogoditi kad nahrupe nezadovoljni čitaoci i jednoglasno počnu prozivati članove redakcije.Bilo bi dobro da se pripreme konkretni argumenti za obranu![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nisi mi jasan.. zapravo .. nejasan si mi![]()
PRVIIIIIIII !!!!!!!!!!!!![]()
Evo Mobil u ruci, naslovnica kao iz nekog gamer časopisa, Velimir cinka forum i dizajn puno bolji (osim fonta malo mi je pretanak ali sve je to subjektivno).
Odoh sad čitat' a kasnije dodatne sugestije...![]()
hajdemo dalje s impresijama ;-)............
Novi je mobil ZAKON!! Testovi su super, pregldenik je još bolji (samo će mi trebat malo da se naviknem da ove nove slikice), uglavnom mobil rulz!!!!!!!!
PS. Danas mi ga otela profa, pa sam ga jedva dobio nazad![]()
Bookmarks