odnesi ga na srvis problem je hardverske prirode...Izvorno postao ognjenr
Telefon je radio perfektno sve do juce. Onda su se javili problemi sa unutrasnjim desplejem(color), kada se otvori mob ekran je taman, nema slike na njemu. Sledeci put slika je zamrljana, ili na ekranu stoji samo wallpaper bez ikona za signal i bateriju i menije, nakon toka ekran je ok, radi super pa sve u krug. Flesao sam ga, ali problem je ostao.
Savet sta dalje?![]()
odnesi ga na srvis problem je hardverske prirode...Izvorno postao ognjenr
Kao sto kaze jdabic1 odnesi na servis. Ali prije toga bi mogao pokusati jos jednom flashat sa drugim flashom i flexom. Naravno ako znas. Nista te ne kosta. Ako ti i to ne rijesi probleme nosi na servis. Jeftinija verzija ti je da nadjes nekoga tko popravlja mobitele a da nije servis.
Izvorno postao ognjenr
jel se to počelo događati na originalnom flashu/flexu? s čime si flashao? probaj malo okretati vrata, pa vidi šta se događa, ako se pojavljuju mrlje ili slično dok otvaraš polagano i zatvaraš, onda je HW, u protivnom postoji nada da je samo soft, nekako mi to tako izgleda, no teško je reći samo tako...probaj, pa nam javi
Pocelo je da se desava na originalnom flesu (tel je skinut sa t-mobile), sada je na njemu R364_G_0B.D1.1AR. Nista se ne desava kada otvaram ili zatvaram vrata, jedino nastaje problem kada se vrata potpuno zatvore, i u trenutku otvaranja, odnosno kada ekran treba da se upali nastaju problemi. Cak i kada ekran zamrljavi , stisnem gumeni taster ispod poklopca kojeg pritiska izbocina na gornjem poklopcu kada je u kranjem zatvorenom polozaju i slika se ocisti u potpunosti.
da, vidiš, kad bi ga mogao nekako otvoriti i malo taj kontakt očistiti, riješilo bi stvar! probaj ispuhat taj prostor oko gumice, kontakta, čini mi se da imaš prašine dosta...jer to nisu simptomi kvara na flat kabluIzvorno postao ognjenr
Otvorio, ocistio.... jos je gore sada, slika se kvari i pri kucanju poruke...![]()
a onda ti je najvjerovatnije problem u flat kablu...jedini problem sto se desava sa mobom je vezan uz display?Izvorno postao ognjenr
probaj taj flat kabel malo pročačkati i bolje utaknuti....i još kontakte prebrisati običnom gumicom...
Ne vidim nikakve konektore, kao da je "zalepljen" za ekran?
bas tako kao sto kazes..ma nemoj previse pikat po tome...napravices jos veci kvar..morat ces posjetit neki servis..ja sam jedanput vise neznam na kojem mobu pikao oko displaya malo je prekidao i na kraju sam morao kupit drugi display a mozda se je i dalo slozit...ja bi na tvom mjestu odnesao ga na servis..Izvorno postao ognjenr
Bookmarks