i ja sam se to pito al nisam skužio za kaj je to
Zanima me dali mi netko moze objasniti sta bi ove opcije trebale znaciti.
1. DTMF je pod pocetnom postavom:kratki,dugi i iskljucen.
2. Haptics se nalazi takodjer u pocetnoj postavi.
3. Shuffle je u opciji podesenje slika.
Hvala unaprijed
i ja sam se to pito al nisam skužio za kaj je to
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
DTMF - probaj ga promijenit pa slušaj kako se čuju DTMF zvukovi kad stišćeš brojeve. Ili su malo duži ili malo kraći, ili srednje dugi. Sve radi sa svima, koliko sam probao kod nas (ukucavanje bona, sekretarica, itd) tako da ne vidim neku potrebu za tim (velim, kod nas).
A ostala dva -![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Google veli : "haptics" = unique fashion functions (bar kaj se motorole tiče)
a ovaj (s)heptics se nalazi gdje????
također sam se baš interesiao za to što je DTMF
mama ti sestra!
haptics ti se nalazi u podesenjima/pocetnoj postavi....s tim da si ga aktivirao sa seemovima...
DTMF = dual tone multi frequency. Oni zvukići koje svaki broj proizvodi kad stisneš, drugačiji, preko kojih npr. automatski tel. servisi znaju koju si opciju odabrao.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sve u svemu skizili smo sta je DTMF.
A sta je tocno haptics i shuffle?????
haptics :Rhythm and light. For the first time Haptics appeared in E380, launched last year at CeBIT. It was not very popular there, especially because there were only few samples at the exhibition. Later this function was added in the other models but it was fully realized only in v80. We’ll tell about it later in the review of v80, which will be published very soon on our site. Now just few details.
One can assign any light indicator to each event, the whole rim of the phone is lighted. It is silver but the backlight could be of any color. Lights are shimmered round the phone; the effects are different. If you open the phone you can see a shimmered keypad as well. There are several color schemes in the phone, the use could choose any that he likes. Haptics is a fashion feature and it plays its role greatly. If you ever see calling v80, you’ll never forger it.
The second meaning of this function is obvious but not typical for all mobile phones. Developers turn the handset in the fashion accessory. If you wear the phone on the neck, you can activate a function of rhythmic backlighting (after certain periods, up to 10 minutes). During this time your phone will blink different colors in time with music.
shuffle : picture shuffle in Pictures setup refers to shuffling the pictures in a photo album you create. You can use a photo album as your screen saver, but the pictures don't seem to cycle.
Zadnji uredio jets0n : 21-03-2005 u 02:42
ovako, za ubuduce; copy>paste sistem koristiti samo za HR stranice, a preporucam paste manjeg dijela sadrzaja, a za ostatak ponuditi link na originalni URL!Izvorno postao jets0n
shuffle vam je ak se ja ne varam da on sam bira koju ce next sliku otvorit.
iako se nesječam da sam vidio tu opciju na svom mobu
E jets0n kad bi ja bas tako dobro znao engleski sve bi mi probleme rijesio tvoj post. Ako neko zna neku skracenu verziju za haptics i za shuffle bio bih zahvalan.
NARAVNO NA HRVATSKOM JEZIKU
jesi gluh?
shuffle znaci isto sto i random
dakle "ne-po-redu" nego kak ga pukne
haptics: dinamičko svjetlo je prvi put korišteno u Motorolinim telefonima, tehnologija koja se koristila se zvala Haptics.U ovom trenutku njezina prednost je podrška za prikaz različitih boja i prijelaza. Uglavnom, LED diode svijetle u različitim bojama i na razne načine koje je moguće mijenjati.
shuffle: kod stvaranja slikovnog albuma slike unutar njega vrti po random principu, ne po redu kak su dodane
vi ste svi ludi,pa to sam ja napiso dva posat iznad!
ja nemam taj haptics u početnoj postavi
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
Kolega sad cemo se jos i vrijedjati??? Jel???Izvorno postao Gruntovčan
Kao prvo ja nevidim ni jedan tvoj post o haptics nego samo o shuffle. A drugi forumas je to bas lijepo objasniti i to bez vrijedanja. Svaka mu cast.![]()
Po meni ovo je zatvorena tema.![]()
valjda ce zezas,pa di sam ja nekok vrjedo.
to je metafora
Bookmarks