...pa i reklamiraju ga na način da je svaka pjesma iznenađenje (kad ne vidiš - onda nagađaj...![]()
http://www.apple.hr/scr/apple/hardware/ipodshuffle/
sta kazete, meni je super, cak je i cijena ok. jedino kolko vidim nema ekran, sto je od velike vaznosti ako imas preko 32mb
...pa i reklamiraju ga na način da je svaka pjesma iznenađenje (kad ne vidiš - onda nagađaj...![]()
glup izum!
prodavanje stila!
I ti coma možeš imati iShuffle, evo uputa:
HOWTO: Hack iPod into iPod Shuffle
Now erase all but 240 of your songs.
Strgao sam se kad sam ovo vidio
BTW; cijena baš i nije malena za mp3 player bez zaslona...
llllloooooooolllllllllllllllll
a da ima zaslon od 2 reda, bila bi to cisto druga prica, ali ovako...
zasto bi bila druga prica?...zato jel ja apple?
pa ja recimo jako vjerujem apple-u, uvjerio sam se u kvalitetu i vrhunsku izradu
"Vrijeme je de sve promiješamo. Upoznajte iPod shuffle, nepredvidivi novi iPod. Što će odsvirati slijedeće? Može li čitati vaše misli? Može li pogoditi vaša raspoloženja? Napunite ga. Uključite. Vidjet ćete kamo će vas odvesti. Odaberite jedan od dva modela, 512 K i 1 GB i iznenadite sebe."
to su napisali kao trik jer i oni znaju da je glupo bez ekrana
reklama im je taman za OTV prodaju
No mogao si i napisati to što si našao....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo. Cijena iPod shuffle-a od 512 MB je 889 kn, a od gige je 1339 kn
link...
Ne bi bilo puno da ima zaslon, ovak je ni vrit ni mimo...
To nije upitno![]()
sumnjam, nisu to u stanju napraviti ni za ipod
...pa to je logično - za godinu dana će izdati flash player sa ekranom i rastrubiti kako su napravili revoluciju...
Ma, glupo i skupo. Moj Zen je drastično manji od discmana, ima 20 giga, košta oko 1800 kn i ima display. Jedino ako se želi imati nešto minijaturno i uberlagano... onda go 4 it.
...ovo je više za one koji sa posla nose brdo download-anih stvari (ušteda na spajanju na net od doma) i ponekad žele dok se vuku do doma možda nešto i poslušati...
evo neke zanimljivosti
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=5525476
...onda ubaci npr. nešto od Dražena Zečića pa onda ti to ide kao ruski rulet...
....dobra!
Bookmarks