ides u podesenja onda u pocetna postava i onda vrijeme i datum i tamo namjestis i gotovo
Kako cu namjestit sat na automatsko podesenja nakon paljenja?Ono,da mi uvijek bude tocan sat?????
FORD FOCUS RS500
I like it!
ides u podesenja onda u pocetna postava i onda vrijeme i datum i tamo namjestis i gotovo
Ma ne, gledaj:Izvorno postao darioilic
offset 55 - bit 2: Time Autoupdate (1 on, 0 off) <-- this will actually activate the feature, the menu item is in offset 00
Inaće sve dosada nađene opcije imaš na http://xlr8.us/hofo/map.txt, pročitati!![]()
um caruje dundo maroje!
ovo je tocno sto kaze NH al trebas i ukljucit to da imas u meniju na mobu to ti je najlakse u seemplayer..skines seem 0032_0001Izvorno postao Night Hawk
Je, to sam zaboravio napomenuti. Al ionak postupak ima opisan na sto mjesta, samo malo searcha po forumu!Izvorno postao jdabic1
![]()
um caruje dundo maroje!
Ljudi moji to se da lijepo ukljucit ali meni to nikako ne radi. Valjda mi u HR nemamo podrusku za to ili u cemu je problem
Exactly. Uključiš to, i sve 5, ali u Lijepoj Našoj to još mreža ne podržava. Tak da to samo lijepo izgleda ko opcija, i ništa više.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
cekajte malo jel sam se ja to izgubio jel mi uopce govorimo o istome..ono podesavanje sata kada mob skida vrijeme sa mreze?? Ne kuzim ak je to kak ne radi ja imam na oba moba to slozeno i radi normalno!Izvorno postao BlueDevil
Da, o istom govorimo i ne, ne radi ti normalno
Probaj si promijenit vrijeme, stavi da je, recimo, 4 sata manje nego što realno je, pa ugasi/upali mob i vidi da li ti se promijeni. Isto i sa datumom.
Kod nas to iz nekog razloga ni VIP ni THT ne rade![]()
mozebitno nisam to ni provjeravao...ah ipak smo mi zadnja rupa na svirali u svjetu komunikacija..Izvorno postao BlueDevil
Rupetina, ne rupa. I provjereno ne radi.
Al da me ubiješ ne vidim logiku iza tog poteza. Da ti sat ne rihtaju, stvarno nema nikakvog smisla.
Izvorno postao BlueDevil
vratim 3 sata ugasim i upalim pokazuje onako kako sam namjestio. Vratim na dobro vrijeme, restartam i opet sve uredu, ne kuzim, ok je?
Sta bi vi da automatski pokupi vrijeme sa mreze ako je krivo na mobu? Pa sta ce ti to, namjestis si jednom i radi stalno ok.
Ali ta opcija služi baš za to - da se sinhronizira sa mrežom, pa da ti namjesti sat. Kao što moj SAT-receiver radi, kad se spoji podesi si sat.
To ti može ili ne mora biti korisno, ali opcija postoji u mobu i ne radi jer naše mreže to ne podržavaju.
Ne radi jer smo mi zaostala drzava.
Probaj si samo malo promjenit opciju tih podesenja pa ces vidjeti sta ti kaze.
Bookmarks