Kako cu namjestit sat na automatsko podesenja nakon paljenja?Ono,da mi uvijek bude tocan sat?????
Kako cu namjestit sat na automatsko podesenja nakon paljenja?Ono,da mi uvijek bude tocan sat?????
FORD FOCUS RS500
I like it!
ides u podesenja onda u pocetna postava i onda vrijeme i datum i tamo namjestis i gotovo
Ma ne, gledaj:Izvorno postao darioilic
offset 55 - bit 2: Time Autoupdate (1 on, 0 off) <-- this will actually activate the feature, the menu item is in offset 00
Inaće sve dosada nađene opcije imaš na http://xlr8.us/hofo/map.txt, pročitati!![]()
um caruje dundo maroje!
ovo je tocno sto kaze NH al trebas i ukljucit to da imas u meniju na mobu to ti je najlakse u seemplayer..skines seem 0032_0001Izvorno postao Night Hawk
Je, to sam zaboravio napomenuti. Al ionak postupak ima opisan na sto mjesta, samo malo searcha po forumu!Izvorno postao jdabic1
![]()
um caruje dundo maroje!
Ljudi moji to se da lijepo ukljucit ali meni to nikako ne radi. Valjda mi u HR nemamo podrusku za to ili u cemu je problem
Exactly. Uključiš to, i sve 5, ali u Lijepoj Našoj to još mreža ne podržava. Tak da to samo lijepo izgleda ko opcija, i ništa više.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
cekajte malo jel sam se ja to izgubio jel mi uopce govorimo o istome..ono podesavanje sata kada mob skida vrijeme sa mreze?? Ne kuzim ak je to kak ne radi ja imam na oba moba to slozeno i radi normalno!Izvorno postao BlueDevil
Da, o istom govorimo i ne, ne radi ti normalno
Probaj si promijenit vrijeme, stavi da je, recimo, 4 sata manje nego što realno je, pa ugasi/upali mob i vidi da li ti se promijeni. Isto i sa datumom.
Kod nas to iz nekog razloga ni VIP ni THT ne rade![]()
mozebitno nisam to ni provjeravao...ah ipak smo mi zadnja rupa na svirali u svjetu komunikacija..Izvorno postao BlueDevil
Izvorno postao BlueDevil
vratim 3 sata ugasim i upalim pokazuje onako kako sam namjestio. Vratim na dobro vrijeme, restartam i opet sve uredu, ne kuzim, ok je?
Sta bi vi da automatski pokupi vrijeme sa mreze ako je krivo na mobu? Pa sta ce ti to, namjestis si jednom i radi stalno ok.
Rupetina, ne rupa. I provjereno ne radi.
Al da me ubiješ ne vidim logiku iza tog poteza. Da ti sat ne rihtaju, stvarno nema nikakvog smisla.
Ali ta opcija služi baš za to - da se sinhronizira sa mrežom, pa da ti namjesti sat. Kao što moj SAT-receiver radi, kad se spoji podesi si sat.
To ti može ili ne mora biti korisno, ali opcija postoji u mobu i ne radi jer naše mreže to ne podržavaju.
Ne radi jer smo mi zaostala drzava.
Probaj si samo malo promjenit opciju tih podesenja pa ces vidjeti sta ti kaze.
Bookmarks