Posto vidim da nigde nema filmova reko ja cu da vam prosledim.
Ono sto sam ja uspeo da skinem je:
1)Star Wars 3
2)Kingdom of Heaven
3)War of The Worlds
4)The Interpreter
sve je to na www.herros.com
Posto vidim da nigde nema filmova reko ja cu da vam prosledim.
Ono sto sam ja uspeo da skinem je:
1)Star Wars 3
2)Kingdom of Heaven
3)War of The Worlds
4)The Interpreter
sve je to na www.herros.com
Ali što se tiče kvalitete su meni negledljivi.
Lijepo je vidjeti da imaju filmove za skinuti ali rađe da su u .avi-ju. Makar zauzimaju oko 90MB i time pojedu podosta mem. kartice ipak su puno puno ugodniji za gledanje.
baš da bi si uništio film gledajuči ga po prvi puta na ekranu veličine kutije šibica?! no way
video mi je koristan isključivo za spotove i clipove, i southpark što nije muka pogledat.
Ja još uvijek ne razumijem kako netko može gledati u mali display sat i pol, dva sata. Ma i da možeš, nije dobro da ga je....š.
Ja mogu i to još fino s stavim titlove (dok sam imao 6600) i škola više nije dosadna a jedan film se izripa u 30min tako da svaki dan imam novoIzvorno postao frish-KI
Baci pogledn na PlayStationPortable, na tome bih bez beda gledao filmove...
to je sasvim druga priča,pretpostavljam da si vidio trejler za spidermen 2 na umdu![]()
naravnoIzvorno postao sodom
@frish-ki, rekao bih da je sami display veci od citavog symbian uredaja![]()
Ipak, koliko mi se čini, PSP je ipak veći od samog symbian uređaja i njegovog displaya.
Maj point egzektli! Sigurno ih je lakše gledati na PSP, nego na jednoj N6630, primjerice. Znam da kad gledam u svojoj sobi TV od 37 cm, da mi se zavrti nakon nekog vremena.![]()
Je i meni, na 2-3 metra od 72cm![]()
pa gledam filmove na symbu skoro svaki dan..mislim uiopce nije problem i sasvim fino dode kad ti je dosadno.. ne vidim problem.
jos nisam nista ripao za 6630 ali mogao bi uskoro...
telefon je polovan pa je baterija slaba...traje jedva dan
dakle nova bat+veca rs mmc pa cu onda tek ripat...ovako se ne isplati.
Vikendom idem do cure u OS i filmovi bi mi spasili zivot od dosade u vlaku!
Vanja
Life's a bitch...and then u die 8)
na n73 stvarno nije lose gledat filmove,a i kad ti je dosadno sve je dobro.
Bookmarks