Nebi jer je to AGP 8x, a ono najviše AGP 2x
Jedan klinac je nabavio neki jefini uredski komp za 500kn...uglavnom na njemu želi igrat igrice ali je komp slab i ima intergriranu grafičku....
Sveukupno komp ima 640kb(da kb!) memorije ali je dodano još 16 megabaja...vrti se na njemu windows 95,a proc je neki stari pentium...godište kompa je negdje 1996...
Sad...gdje mogu jeftino nabavit još memorije i nešto što bi još ubrzalo ali bez velikih izdataka...do 100-200kn
Ja imam radeon 8500 128mb i jel bi to pasalo?
Nebi jer je to AGP 8x, a ono najviše AGP 2x
Mislim da Radeon 8500 bas i nije AGP 8x, prije 4x (al nisam siguran). Ti mozes stavit tu graficku ako on ima AGP port, pa cak i ako je on 2x, no u tom se slucaju nece iskoristit puni potencijal graficke.
pa s obzirom na dobiveno previše je to platio....
To sam i ja mislio napisati, ali nisam htjeo čovjeka bedirati![]()
...da s tim ni novije Office aplikacije ne bi radile dobro...
Sad igrice koje bi se na tom mogle vrtiti su one poslije DOS-a...
Sad je bi najrađe starce takvih klinaca natjerao da se voze u starim stojkama s razlokanim sicevima pa neka vide sa čime se moraju djeca susretati u svom informatičkom obrazovanju...
opremu ćeš teško naći za to.. probaj po news grupama ili nekaj.. pitanje jel komp iz '96 ima AGP.. ako je fakat ta godina, vjerojatno čak ne (tad sam ja svoj prvi komp kupio, AGP nije postojao)... čuj, u to ide 99% EDO RAM, možda čak i onaj stariji... nemrem se sad sjetit kak se zove... tog više rijetko di ima uopće živog.. kod mene na faxu kad bace stare kompove
mislim da ako i nađeš nekog tko ima takvu neku kantu iz tog doba da mu stvarno ne treba, može ti dijelove poklonit, fakat ne vrijedi ulagat lovu u takav komp...
Ja sam stavio AGP 4x karticu u matičnu koja podržava do AGP 2x i komp se podignuo do onoga djela gdje bi se win trebali startati, ali od Windowsa niti W.Izvorno postao .:AM:.
Onda nes ne valja s windowsima.Izvorno postao Dark
![]()
Bookmarks