Jeli već izašla ova igra trebala je 20.10 vidio sam sad na utakmici da se reklamira
Ako je kakva je razlika u odnosu na 5
(ako je ovakva tema bile nek se izbriše ali search nije našao)
iznad mojih ocekivanja, dosta naprednije od petice
tako nekako sam i ocekivao, napredak je mali ali vidljiv
ne vidim napredak, zasto je igra uopce u prodaji?
nisam zadovoljan, ostat cu na petici
Jeli već izašla ova igra trebala je 20.10 vidio sam sad na utakmici da se reklamira
Ako je kakva je razlika u odnosu na 5
(ako je ovakva tema bile nek se izbriše ali search nije našao)
kasnije kad to sve staviš s DKZ studiom,spremi si option file koji ti je među sejvovima i ak ti se nekaj izbriše samo staviš ponovno option file i sve će ti biti kao i sa patchom
Nemogu namjestit da igramo brat i ja on na gamepad ja na tastaturu nikako sve sam pročito i napravio i opće mi neprepoznaje gamepad kad stavim tastaturu na player 1 a gampad na pleyer2
gamepad na pl1 a tast na play2
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
...nemoj niš stavljat na player 1,pa će ti automatski namjestiti na tastaturu,a na player 2 stavi gamepad...
zahvaljujem probat ću pa vam javim
...svi koji igrate PES6,a imate Ati-jevu grafičku,nemojte stavljati najnovije 7.01 drivere,jer onda igra nejde glatko kao prije,mada su ti driveri bolji za druge igre...
evo da vratim malo temu iz mrtvih kod prijatelja sam vidio
Pro Evolution Soccer 2007
ja bloka izgleda sve koda je PES 6 ali Kad se učitava piše PES 2007
ali to je za PS2 i to su vjerovatno transferi i mene zanima ima li neki patch da i ja sebi stavim transfere
i ja sam trazio ali nema,pa sam ja napravio sve transfere rucno.
evo decki sa cropes.net foruma bili vrijedni, i napravili HNL patch, neznam kako vi, al ja sam ga jedva docekao.
nema veceg gusta nego zaigrat sa nasim domacim klubovima a ne tamo nekim milanom, arsenalom itd![]()
patch ima 40mb, download
upute za instalaciju dolaze sa patchom tako da nema brige.
jedna napomena: izgleda da ce vam trebat najnovija verzija dkz studija (0.92) jer starija verzija ocito ima problema nekih sa ovim patchom... uglavnom..
evo par screenshotova
![]()
Zadnji uredio flOoKi : 10-03-2007 u 04:14
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Floorkilla ovaj patch za hnl ti je zakon.
Hvala!
a koju ligu miče??
mi možete dati crack code za pes6
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
nemoze. citaj pravila da nebi bilo nismo znali..
floorKila da li su sa tim patchem napravili transferi i u drugim ligama?
danas sam poludio dok sam igro pes6 sa frendom 3 gola mi je zabio zato što su se moja dva idiotska igrača zabili jedan u drugog tri utakmice zaredom i jos sudac dosudi penal bez kontakta.
da sam sebi odgovorim napraviti su svi transferi!
jucer navecer sam skinuo patch nisam reinstaliro igricu neg sam odma stavljo patch,patch je genijalan osim ocjena igraca, jer po ocjenama Rijeka je najbolji klub,skoro svi u klubu imaju zadnje 3ocijene 8 8 8 pa sam ja to popravio.
pa naravno da patch mora bit' dobar..radili su ga valjda 5mjeseci..
option file je rađen preko of-a od evolution patcha..u patch je maksimir i poljud..
samo sada viidm da ima problema s master ligom..kada se završi prva sezona izbaci van...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
znaci da ni ne zapocinjem master ligu,jer više manje svi imaju isti problem.
Najbolji nogas koji znam, ali ujedno i igra koja me može totalno izbaciti iz takta sa svojim biserima.
Evo baš neki dan se igrao kod mene derbi dinamo-hajduk(ovaj new patch)..stvarno je dobro izveden.Jedina zamjerka što su igrači rijeke nafilani...
kako minajt stadion meni je stalčno poljud s ovim novim patcghom (bezobzira koji stadion stavim )
Pa ima samo poljud i maksimir;mislim.
meni samo poljud u nemogu birati nijedan drugi (camp nou oldtra..)
E,pa samo je onda on.Za maksimir nisam bio sure,pa sam napisao.
Bookmarks