to sa kontrolama je glupo napravito i neznam kojem je idiotu to palo na pamet.
iznad mojih ocekivanja, dosta naprednije od petice
tako nekako sam i ocekivao, napredak je mali ali vidljiv
ne vidim napredak, zasto je igra uopce u prodaji?
nisam zadovoljan, ostat cu na petici
kontrole se mogu namjestit.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
to sa kontrolama je glupo napravito i neznam kojem je idiotu to palo na pamet.
kaj se tice igre,nemogu puno reci jer sam igrao samo 3 sata do sad, ali mogu reci da je. po meni se sudenje dosta popravilo,jer u 5 mi je bilo katastrofa. ove kontrole jesu malo cudne, ali naviknes se s vremenom. takoder mi je rihtanje grafike van igre bezveze. trebali su sve u igru stavit. stavio sam odmah ovaj patch i mogu rec da sam zadovoljan. malo me muci protivnicka obrana, ali treba igrat
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
evo imam jedan problem(kak bi bi bilo ljepo da nema problema)igram sa game padom i skoro mi se u svakoj utakmici desi da joysic otkaze i da nece da radi po 20 sekundi i ja instaliram 5-icu ponovo da vidim jel sve u redu sa joysticom i normalno sve radi i sad dal se kom to desavalo i kak je rjesio.
Ja igram isto sa yoistickom,al nemam takvih problema...sve normalno radi...ali ja imam problem sa igranjem preko interneta,trazi me neki passwort a sta da ja tu napisem???![]()
nije yoistick nego joystick klarićuIzvorno postao macak ka
![]()
di bi ti igral sa svojim carnet dialupom na 46 kb/sec nemoj ni pokusavat, inace igra je odlicna ni ja nemam nikakvih problema sa gamepadom![]()
ako nisi znao, za online igranje moras imati originalnu igru. a ako imas originalnu igru, onda nadji password na kutiji.Izvorno postao macak ka
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo ja igram master ligu sa manchesterom i niko mi nezeli doc od vrhunskih igraca jedino ovi normalni igraci i to me stvarno zivcira
kaj se tiće tog setingsa bash je u banani ja imam thrustmaster (bivše icovo vlasništvo) i neće mi prepoznat desni analog tj sam lijevo desno...tak da nemogu neke fintice raditi...
i nije joystick niti joytick nego je gamepad...kak bi vis joysticok igrali pes????
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam igrao i umeo se živ skoro nemoguće
samo me jedno interesuje ----> sta znace one strelice kod igraca prilikom odabira tima, zelena vodoravna, zuta pod uglom i crvena uspravna...pretpostavljam da je to u pitanju forma igraca ali ne znam da li crvena znaci da je u dobroj ili losoj formi..
Hvala
ak se dobro siječam...kakva mu je forma..tj kako je raspoložen..zelena neutralna a crvena uspravna superb....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
dobro se sjecas vuxs btw siva je najgora
hvala mnogo
no problemos...
i sviđa mi se u 6 kaj sad moraš puno više pažnje gledat na postavke...formacije....legendarna igrica...napokon sudac griješi....
Da,u šestici je puno teže dati gol nego u petici,a dobro je to šta se igrači nakon nekog vremena umore.Obrana je duplo bolja i bolje postavljaju ofsajd zamke.Izvorno postao Vuxs
samo su šuteve usrali ali sam se privikao
meni u 6 je u banani!!!
a što se tiče igranja tipkovnice i gamepada sve radi kako treba samo trebaš znat podesit! ja i frendovi smo igrali u4 na jednom pc i sve radi
nije istina da je golove teže dat u 6 igrači urdarju više i točnije glavom pa je jako lako dat gol iz kornera
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
lakse je dat gol iz kornera nego iz igre u svakom slucaju.
meni je lakše iz penala....![]()
ali meni se sviđa pucanje..i fizika golmana sada mu zna ispasti lopta..super super igrica....puuno bolja od petarde...
a jel ima kakvih vijesti o ovom spajanju we i pesa
to bu došlo kao next-gen u prvom tromjesječju,kad točno pojma neam
Odi pod local disc,program files,konami,pes6,setings i tamo s mišem klikni na tipku koju želiš promijeniti i stisni tipku na tipkovnici.![]()
Dali će sve bit ko pije ako ubacim patch njemačke lige
mislim da nece
Bookmarks