Dodah još dva polja (nadam se da se bigboss ne ljuti)...
Ovo se ponavlja svakih nekoliko mjeseci te bih predložio Zappu da se unutar podataka (ispod avatara) doda opcija operater...![]()
VIP
HTmobile
oba
nekog drugog
sad cemo vidjeti jel na forumu vise ljudi sa vipom ili htmobileom
Dodah još dva polja (nadam se da se bigboss ne ljuti)...
Ovo se ponavlja svakih nekoliko mjeseci te bih predložio Zappu da se unutar podataka (ispod avatara) doda opcija operater...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Odlična ideja dmi! Ja sam isto ZA ako je moguće izvesti... i to po mogućnosti onako da moraš čekirati kućice kraj imena operatera a ne napisati ručno, tako da forum može nekako izračunati koliko članove ima VIP, koliko HT, a koliko oba.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moj čovjek...![]()
nista se ne ljutim i to ti je super ideja
može - šaljite mail vBulletinu da nam kastomiziraju forum. inače, za ovaj forum se plaća licenca, znači nekog se plaća da to programira pa tog nekog zagnjavite za takve extra opcije, ja sigurno ne mislim petljati toliko da bih nekakve checkboxove i izračune radio. dodati polje operatera, kako sam dodao za mobitel nije neki problem, ali programirati checkboxove i zbog toga editirati bazu podataka - no way!
...onda čemo "na prste"...
samo ti dodaj polje operatera pa da napravimo međuoperaterski rat...![]()
e zappane, nisi imao pojma u sta se upustas kada si stavljao ovaj forum na net prvi puta...![]()
@zappan: Ma nije bed, pismeno je isto OK; rekoh stavit čekboksove ak je moguće izvesti bez puno muke... ak je takva gnjavaže stvarno nema smisla. Šta se ljutiš odma...
Dodaj samo polje operatera kad stigneš.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nek se niko specijalno ne tlači, svaki cijenjeni forumaš može blagim korekcijama na avataru dati do znanja koji operater mu prazni novčanik, nema editiranja ni gnjavaže a i prebrojavanje je na saborskom nivou, ručno i uz šapat.![]()
Zna se-VIP rules!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vip - HTmobile
12 - 6
VIP uvjerljivo vodi.![]()
evo ih 15-6
Hell Ain't A Bad Place To Be
izgleda da vip pobjeduje. nego ja bi tija ako moze da svak obrazlozi zasto mu je ta mreza bolja. ovako nema smisla vidit ko je bolji. trebamo ustanovit prednosti i nedostatke jedne i druge mreze
jole
ja neznan koja je meni bolja. kad san kupova mobitel to je bilo davno i uzeja san cronet i tako mi je cronet drazi. ali volija bi od vas cut razloge zasto je netko bolji.
jole
...sve je to na kraju individualno i naravno svačije razloge se da pobiti na kraju je presudna neinformiranost jer ne znam tbaš puno korisnika obje mreže koji znaju i 30% usluga kojima se mogu koristiti...
jeste li primjetili razliku ljudi koji koriste vip i one koi koriste kronet il simpu??...koliko sam primjetio vipovci su rasipni ljudi(oko 81%), dok simpovci su stedise(oko 80% koje poznajem)
@vjeko pa to je po tvom 161procenata ljudi.....
...samo ne znam kak to...pa simpa ima najmanje bonove od 50kn,dok VIP od 35...prednost...VIP uvijek prednjači sa novim stvarima...prednost...VIP ima crvenu i plavu boju za pozadine,od sada samo crvenu...prednost(moje omiljene boje)...
vecina koji imaju 3310 imaju simpu i skrci su(oni koje ja poznajem)
...s druge strane kad nadoplatiš s bonom od 100 kuna na Simpi dobiješ 180 dana ako ne nadoplatiš na vrijeme imaš 90+180 dana da si ponovo aktiviraš broj...Poslao: Eminem
...samo ne znam kak to...pa simpa ima najmanje bonove od 50kn,dok VIP od 35...prednost...VIP uvijek prednjači sa novim stvarima...prednost...VIP ima crvenu i plavu boju za pozadine,od sada samo crvenu...prednost(moje omiljene boje)...
Što se tiće novih stvari - razmisli...
Klinka mi kad god vidi VIP-ov znak viće: "Kacije!" ajd' tu su se vizualno potrefili...
Imaš VIP pa ...
Dok onaj koji ima Simpu će reć'...
a kaj znači 'kacije'?
Ma to ti je ono kad se pokaže crvena pozadina i VIP-ov znak i kažu - Snaga komunikacije a ona je zapamtila "Kacije" pa...
eminem neinformiran si postoje simpa bonovi od 25 kn, doduse ne u redovnoj prodaji nego preko bankomata i sms nadoplate, ali svejedno postoje
...i vrijede 10 dana...
Bookmarks