slažem se u potpunosti s tobom nerede![]()
VIP
HTmobile
oba
nekog drugog
Sad kad sam detaljnije proučio tvoj post skužio sam da stvarno valjaš bureke i to masne.Izvorno postao Lucent
GPRS je na VIPu radio nešto više od godinu dana prije nego su HTovci ga pustili u pogon. Vjerojatno je to caka u HTju da se djelatnike hipnotizira i uvjeri ih se da nešto što zapravo postoji u stvari ne postoji. Upravo to je meni pričao jedan djelatnik HTja kada sam ga pitao kada će HT sa GPRSom, a on kaže da VIP nema uopće GPRS (kada je bio u testnoj fazi) da je to patka još bi mu i povjerovo da se nisam koristio GPRSom za kojeg on tvrdi da ne postoji i da mi telefon nije bio doma i skidao neke stvari s neta.
Kao drugo cijene u HTu su takve kakve jesu, ali zbog čega. Ipak se moramo složiti s činjenicom da su to monopolisti i da imaju veliku prednost nad konkurencijom. To što se DT ponaša kao pijani milijarder u trenutcima kada je u gubitku nekoliko desetaka milijardi dolara to je njihov problem. Ali kako protumačiti činjenicu da je konkurencija preuzela 50% tržišta za samo četiri godine uz totalno nepovoljne tržišne uvjete.
Toliko od mene. mislim da nikoga nisam uvrijedio. Namjera mi je bila iznijeti činjenice a i moje viđenje situacije.
Živili !!!![]()
dobar grah daleko se čuje
slažem se u potpunosti s tobom nerede![]()
da i još bi se htio nadovezat na ovaj đipiares. Zanima me brzina hatejovog i vipovog. nekako mi se čini da su hatejovci do nedavno imaji u večuni slučajeva samo 3 slota downloada, a da je kod vipa to uredno i demokratski puna 4.
molim nečija iskustva možda je sada drugačije.
...što VIP nema isto 3+1???
Ako ćemo istinu govorit' već mi je pun kufer priča tipa: "Moj čača ima večeg!!", svaka mreža ima svoje prednosti i nedostatake ali su obje daleko od idealnog...
Za Lucenta se čudim da sam ne uviđa koliko stvari je drugačije od onog što se komunicira, te da je sve stvar u zgrtanju profita a ne tržišne utakmice...![]()
ma naravno. slažem se s tobom. ali Lucentove rijeći mi zvuće kao one od političara od prije 20 godina i u doba vladavine HDZja.
VIP ima več duže vrijeme 4+1
...čekaj to je bila ona reklama: "sada smo 25% brži"???
nemam pojma jel to bilo vezano uz GPRS 4+1, ali znam da su nešto prije nego se pojavio prvi GPRS sa 4+1 oni to podržavali tu brzinu.
još jedan ghost thread ili kaj?
![]()
...netko je glasao u anketi - po ovome KN...
VIP ODUVIJEK I ZAUVIJEK!!! Dolje monopolisti!!! 091 FOREVER
VIP je bolji,90% mojih lega i legica ga imaju,simpa je za starce
Gnome, a što VIP nije monopolist??? Da budem precizniji situacijia koju imamo u RH zove se duopol.
Zeus, razlog ti je loš i očito je vezan isključivo za tvoje emocionalne vidove vipa, a ne na činjenicama![]()
...usput sad je VIP u potpunom stranom vlasništu...
Ma, isti su. Jedni imaju ovo, a drugi ono. Do trećeg se sigurno ništa neće promijeniti.
U pravu si jedni i drugi su isti..vipove prednosti stalno pracenje inovacija, briga o korisnicima ht-ove bolje pretplate i nesto jeftiniji te mao bolja pokrivenost...sve u svemu koju mrezu si koristio koristi i dalje razloga za prelazak nema (osim nekih akcija poput sad ove vipove mob 191kn...i sl)Izvorno postao frish-KI
Oba su lopovi i monopolisti. Dakle isplati se biti na onome na kojem ti je najvise ekipe koju zoves da bi ti racuni bili manji. Drugu logiku tu ne vidim?
Naravno. Od 8 brojeva koji su mi na fast dial, njih šestero su na 098.
sta ti to govori?
da se prebacis na SIMPu
nas onu ak nece brdo muhamedu onda ce perica brdu.
kolko se ja sječam,prvi komercijalni gprs je pusten u promet na ljeto,priej par godina.sjecam se recenzija u nekom mobitelskom casopisu...isprobavanej bio na t520 tak nesto neki ogromni erikson neznam sad tocno-i samo je odad bio moguc na VIPu.
pa kaj onda on i nije nikad bio državna firma....Izvorno postao dmi
isti k***** su oba, jedino sto vip ima jeftinije proizvode i vise prati nove modele i to....
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
...ma samo sam htio naglasiti kako je u biti sve to isto - VIP jedino ima sreće što nije bio u državnom vlasništvu pa da prođe sve faze navodne privatizacije pa da i on ima "bradu" kao i T-HT...Izvorno postao damgol
Subjektivizma koliko hoćeš... a dobro.
...kod ovakvih tema inaće pazim na subjektivno i objektivno tako da se ipak treba zapitati da li su svi korisnici svojih mobilnih mreža dovoljno educirani vrezano uz svoje mreže...
ma oteo si mi riječ iz ustaIzvorno postao frish-KI
![]()
Odnosno, riječi.
Opet, da sam prezadovoljan sa matičnom mrežom i nisam. Ali sumnjam da bih bio i da sam na VIP-u. Najvažnije je spustiti cijene, za ostalo će se lako. Zapravo, oko cijena se sve i vrti.![]()
Bookmarks