mozes obrisati svoj post ako je zadjni u temi, tj nitko nije postao poslije tebe....
Imam jedan prijedlog ili vise kao pitanje, a ne znam jel to moguce, s ovim forumom.
Naime vidim da kad se posta mozes urediti svoj post naknadno,ali ga ne mozes obrisati. zasto?
Vidio sam da postoje forumi gdje mozes isto sve sto i ovdje samo je dodna opcija kad ides na edit Izmjeni ovu poruku
Obrisi ovu poruku
Razlog zasto brises ili mjenjas
Ne znam jel to ima veze s kodom ili s necim al mislim da vb3 to podrzava. ili se varam?
To bi bila vrlo korisna opcija za one koji slucajno krivo nesto stave da mogu obrisati svoj post ako smatraju da je neprimjeren ili nepotreban cak..
Jel mozete ovo razmotriti?
![]()
mozes obrisati svoj post ako je zadjni u temi, tj nitko nije postao poslije tebe....
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ali na drugim forumimam to radi bez obzira na posteve iza ili ispred?
ne evo sad sam pogedo ne mogu obrisati ovo. samo EDIT
e jebes ga, po mom misljenu i ne treba se imat mogucnost brisanja posta kad ga mozes editiratIzvorno postao khideg
koji bi bila svrha brisanja postova
btw ja bio posto ovo i obriso odmah, kad odes na edit imas opciju da izbrises post
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Jesi ti neki moderator mozda, ako da, onda jasno da imas,ali ja tu opciju ne vidim nigdje..
ok, mozda i ne treba ta opcija,ali ja je smatram korisnom. ok vidit cemo sto drugi kazu.
možeš zadnji post obrisat
Moderatori, supermoderatori i administrator imaju tu mogucnost brisanja.
Moderatori u svom dijelu foruma dok supermodsi i admin bilo gdje na forumu.
Znaci moras bit jedan od trojke.
MA znam to, ali jel se ne moze dodati mogucnost za brisanje svog posta, modovi mogu brisati i tude postove, mislio sam samo na svoje,ak se slucajno zabunes u pisanju, to na drugim forumima ima.
gle možeš obrisati zadnji post, prije nego je itko drugi postao, što je i lgoično, jer glupo bi bilo obrisati post na koji je netko možda već odgovorio..,. tada ta osoba ispada ko neki luđak koji odgovara na nepostojeće posteve,...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da ok,ali fora je sto ne mogu obrisati ni zadnji post. nemam te opcije to mogu samo modovi i super...
kako nemoš,odeš samo edit i sve fino pobrišeš i kao da nije ni bio post
jesi ti siguran!? Jesi dobro provjerio? trebao bi moći i ti delete-ati svoj zadnji post bez obzira na to što nisi mod... postaj i dobro pogledaj dal možeš il ne... dakle odeš na edit i onda bi ti se gore trebala pojaviti ta opcija, s tim da prvo moraš označiti da želiš delete-ati post, pa onda kliknuti na 'delete post'Izvorno postao khideg
Evo ti slikovno!
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 20-02-2005 u 15:04
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne postoji ta opcija normalnom korisniku.
kak onda zeus može delete-ati svoje posteve?
krivo sam shvatio,ja sam mislio da cijeli tekst obrišeš sa backspace i odeš submit mesage,a ovako kako si pokazao nemože nitko od nas smrtnika
Izvorno postao whiteboy
definitivno po meni ne bi bilo dobro da svatko može brisati posteve, jer bi se uvijek našlo onih koji bi to radili iz zajebancije, pa se više unutar teme ne bi znalo tko pije tko plaća! edit je sasvim dovoljan!
to uopće nije bitno i ovako nekog možeš zeznit tako da edituješ svoj post,a on odgovori na stoput nešto drugo,ali bilo bi dobro kad bi mogli obrisat bar zadnji post
potpuno se slazem.ne mjenjajte!Izvorno postao Inovator
ja mogu brisat zadnji post
nema te opcije whiteboy. znam za tu opciju iz drugih foruma i jako je korisna, ali ovdje je jednostavno nema. smatram kao nesto korisno.
a ako bi se to koristilo za brisanje to bi koristili idioti, kako na drugim forumim ima mogucnost brisanja i nema cirkusa.
na form.hr se mogu brisati postovi i nevidim da se to puno upotrebljava,odnosno nitko ne ispada lud. ako baš hoćeš nekog zajebavat,možeš editirati svoj post tako da taj argument da bi netko brisao svoj post da bi drugi ispao lud ne drži vodu.
stoga,podržavam khidegov prijedlog. često postam nepotreban post koji bi volio obrisati,a to nemogu. bilo bi urednije da mogu
nakon sta to napravis ispod pise da je post editiranIzvorno postao niten
nekad piše,nekad ne. neznam o čemu ovisi. opet kažem-na forum.hr,forumu koji je valjda 10 puta veći od ovog to sasvim bezbolno funkcionira.
stvar je diskutanata oće li to funkcionirati ili ne.
ovisi upravo o tom da se to nebi moglo radit.znaci nakon sto netko iza tebe napise poruku ti nemozes editirat svoj post a da se to nebi vidlo.ja sam za to da ostane kako je.Izvorno postao niten
ja sam za revoluciju.
i da,ja isto nemogu obrisati svoj zadnji post,na "kakvu mjuzu slušate" nitko nije postao poslije mene a nemogu ga obrisati
Bookmarks