Glupost jedna, al ipak: jesi ugasio/upalio mob nakon toga pa probao ponovo?
U seemu je uključen java upload (nisi flashao/flexao nedavno pa zaboravio uključit java upload u seemu)?
Do neki dan sve išlo uredno,i sinoć pokušam ubaciti neku igricu,i neće.Koristim Midway i usb kabel.Pokrenem "učitavanje java prog." na mobu i kada kaže da šteknem kabel,ne pojavi mi se ono "JAL konekcija aktivna" kao prije.
Ima li tko kakvo rješenje ili da flasham/flexam ponovo?Svi ostali programi(MPT,TTC,P2K,MPT) uredno prepoznaju mob.
Glupost jedna, al ipak: jesi ugasio/upalio mob nakon toga pa probao ponovo?
U seemu je uključen java upload (nisi flashao/flexao nedavno pa zaboravio uključit java upload u seemu)?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
ma vidiš da je napisao da je uključio java upload....
daj pogledaj u device manageru na kojem ti je portu mobitel, pa ga takvog postavi i u midway...za svaki slušaj ispuši kabel..... te poslušaj prvi savjet koelege BDa
nije bed u portu samo je u kablu..jer da je port problem bilo bi ono timer bla bla....ocisti kontakte na mobu...Izvorno postao Inovator
Sve sam to isprobao.I on/off,i očistiti kontakte i sve,al ne reagira.Svi programi prepoznaju mob bez problema,samo on java uploader nikako da skonta da je kabel priključen.Izgleda da mi ne gine reflash.![]()
![]()
![]()
i ja imam isti problem kaj da radim a flashat mi se neda
Evo sada ne mogu ući ni u "multimedia studio" u MPT.Program prepozna v500,ali kad hoću u Multimedia Studio,ne dobijem one ikone za transfer. Pa stvarno ću poluditi sa ovim telefonom!
ps. Probao sam i reinstalirati MPT.
a ja sam remove USB modem i sad mi ga neće prepoznat
Evo upravo re-fash/flex-ao Motorolu sa v58 MP-om,i sve fercera.
e i daj pomozite nemre mi prepoznat mob na kompu sve sam probo makno sam USB motorola modem i USB device motorola i nikak da mi ga prepozna
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
e covjece kolio ti imas samo problema....nece prepoznat...nikoji program?Izvorno postao MC Španjolac
ima vise mogucnosti..osnovno programi na kompu probaj sve reinstal pa onda ocisti kontakte moba a i kabela a ak to ne pali morat cemo smislit nesta drugo...a pokusaj kod nekog spojit na komp ko ima vec to instalirano..mozda te kom muci..
Izvorno postao MC Španjolac
Ili još bolje obriši sav softver sa kompa i onda ga ponovo instaliraj. Osobno sam se uvjerio da ponekad reinstalacija ne daje efekta, dok deinstalacija pa onda nova instalacija rijesava problem. Naravno ukoliko se usudiš i znaš možeš prije nove instalacije ručno počistiti registry. sve ovo ti uzima barem 30 minuta vremena al vjeruj mi isplati se. Pogotovo ako ne želiš flashati mobitel.
Pozdrav !!!![]()
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Bookmarks