Isti slucaj i kod mene s zvukom prilikom paljenja ali vec sam oglusio.
Koji je najzadnji softver za n6600?I gdje ga upgrejdati(osim u mobisu)...
e sad moj drugi problem je zvuk...naime kad palim mob onaj zvuk kod uključivanja prekida...ustvari svi sistemski zvukovi blokiraju,dok mp3 i midi melodije rade normalno...what`s the problem?
Isti slucaj i kod mene s zvukom prilikom paljenja ali vec sam oglusio.
to se i kod mene desava, cak i na drugoj 6600 koju sam imao, al ne bas svaki put
-ima ko kakav prog za rezanje wav melodija al da nije prevec kompliciran?
...za rezanje na kompu ili mobu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa za rezat wav najjednostavniji ti je nero wave editor kojeg dobiješ s neroom za prženje cd-a, on odmah i konvertira mp3 u wavIzvorno postao nino
-na kompu... ima kakav fee ili ak ima ko instalaciju ili keyIzvorno postao Eminem
Dzaba ti to kod nas.Izvorno postao IggXy
sorry ministre..
samo da kazem da i meni na 6600 prekida taj zvuk kad se pali fon, ali ne obracam paznju jer inace radi ok.
i meni isto al sta ce mi to uopce,ionako mi ide na jetra taj zvuk i animacija...
meni secka samo kad opteretim telefon !!! Kad obrisem mmc karticu i ubacim je praznu pa upalim mob zvuk mi se cuje bez seckanja.
A sta je s onom softverskom greskom s BT?
@svi --> kaj se tice zvuka koji steka prilikom paljena... nakon sto ga upalite i pojavi vam se mogucnost unosa PIN-a, pricekajte 10 sekundi (jer se OS podize u pozadini), zatim upisite PIN i pozdravna melodija ce vam se u cijelosti odsvirati... ako ste na to mislili!![]()
a ko ne unosi PIN,a melodija secka?
a ko ne unosi PIN,a melodija secka?
hahahahahahahahhaahhahahah ahahahahahahahhaha
sta je smesno?
onda nista... tako je kako je!![]()
Pa frend mi ima tu najnoviju verziju softvera 5 nesto i ima neke greske s BT a nisi i ti nesto reko da te zezalo.Izvorno postao cyberphere
da...ja nemam pina i prekida melodija...al sta je to neki problem??!!Izvorno postao Pinocio
![]()
A zna netko neki dobar servis gdje Noke upgrade-aju? U Zagrebu po mogućnosti
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks