Isti slucaj i kod mene s zvukom prilikom paljenja ali vec sam oglusio.
Koji je najzadnji softver za n6600?I gdje ga upgrejdati(osim u mobisu)...
e sad moj drugi problem je zvuk...naime kad palim mob onaj zvuk kod uključivanja prekida...ustvari svi sistemski zvukovi blokiraju,dok mp3 i midi melodije rade normalno...what`s the problem?
Isti slucaj i kod mene s zvukom prilikom paljenja ali vec sam oglusio.
to se i kod mene desava, cak i na drugoj 6600 koju sam imao, al ne bas svaki put
-ima ko kakav prog za rezanje wav melodija al da nije prevec kompliciran?
...za rezanje na kompu ili mobu...
Pa za rezat wav najjednostavniji ti je nero wave editor kojeg dobiješ s neroom za prženje cd-a, on odmah i konvertira mp3 u wavIzvorno postao nino
-na kompu... ima kakav fee ili ak ima ko instalaciju ili keyIzvorno postao Eminem
Dzaba ti to kod nas.Izvorno postao IggXy
sorry ministre..
samo da kazem da i meni na 6600 prekida taj zvuk kad se pali fon, ali ne obracam paznju jer inace radi ok.
i meni isto al sta ce mi to uopce,ionako mi ide na jetra taj zvuk i animacija...
meni secka samo kad opteretim telefon !!! Kad obrisem mmc karticu i ubacim je praznu pa upalim mob zvuk mi se cuje bez seckanja.
A sta je s onom softverskom greskom s BT?
@svi --> kaj se tice zvuka koji steka prilikom paljena... nakon sto ga upalite i pojavi vam se mogucnost unosa PIN-a, pricekajte 10 sekundi (jer se OS podize u pozadini), zatim upisite PIN i pozdravna melodija ce vam se u cijelosti odsvirati... ako ste na to mislili!![]()
a ko ne unosi PIN,a melodija secka?
a ko ne unosi PIN,a melodija secka?
hahahahahahahahhaahhahahah ahahahahahahahhaha
sta je smesno?
onda nista... tako je kako je!![]()
Pa frend mi ima tu najnoviju verziju softvera 5 nesto i ima neke greske s BT a nisi i ti nesto reko da te zezalo.Izvorno postao cyberphere
da...ja nemam pina i prekida melodija...al sta je to neki problem??!!Izvorno postao Pinocio
![]()
A zna netko neki dobar servis gdje Noke upgrade-aju? U Zagrebu po mogućnosti
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks