Kako misliš? Dal player koji diže cijeli pitch, ili samo brzinu? Ili poseban program? To ti ima i win media player, i sonique player.
trebo bi neki program koji to radi....
trazio al naso nisam, skinuo ih par, ali nemaju to...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Kako misliš? Dal player koji diže cijeli pitch, ili samo brzinu? Ili poseban program? To ti ima i win media player, i sonique player.
Kad mi ovako okinu pitanje pa sam vrag zna sta je pjesnik htio rec. Daj Cyrus konkretno i malo pojasni to pitanje.
ako tražiš za winamp-koristio sam ja jedan plugin zove se pacemaker! možeš regulirat pitch,tempo i speed! jednostavno i jako funkcionalno! kazić u autu mi je usporavao kazetu 4% a walkman mi je ubrzavao kazetu 5%! a ovaj na liniji je bio normalan! tako da sam svaku kazetu imao u tri primjerka!![]()
bokte mazo...
imas wav, mp3, 3pm file () i sad hocu ubrzat zvuk...odnosno, zdravoseljacki receno, da mi se glas cuje ko zadnjoj pickici ilitiga u visokom tonu!!!
increase speed na engleskom !
nacrt:
![]()
za wav imas sound recorder u win i onaj incerase speed, a za sve preporucam editor Audacity ili Acoustica, mozes ih skinut na www.download.com
posluzilo vise nego dovoljno...Izvorno postao niten
fala svima![]()
![]()
šta će ti program otvoriš sound recorder,otvoriš fajl i imaš više opcija reverse,increased,decreased volume
Bookmarks