...a da jednostavno instaliras warcraft3?...ili te nostalgija vuče ka war2
Eto zaželio se ja malo dobre stare strategije Warcrafta 2, nasnimio je s jednog CD prepunog tih dobri starih igara, ali evo problema!
Da bi se moglo igrati treba narihtati zvuk, tj. digital i midi sound card, ma sigurno se sjećate tih postavki... ali nema ponuđene moje zvučne kartice za 'digital'. Za midi je igra prihvatila da sam kompatibilan s Soundblasterom Pro 2.0, ali za 'digital' ni jedna ne radi, a probao sam i manualno upisujući IRQ i DMA-ove... Prihvaća samo opciju 'no sound' tako da u igri čujem muziku, ali nema efekata (zvukovi, glasovi... ono 'yes milord').
Pa ako netko zna kako da riješim ovaj problem bio bih zahvalan.
E da, moja je kartica u laptopu (prema onome u Control Panelu) Maestro. A spominje mi tamo i neki ESS device manager i emulator... ak to nekom nešto znači...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...a da jednostavno instaliras warcraft3?...ili te nostalgija vuče ka war2
I nostalgija i sila... na ovom laptopu baš i ne mogu igrati w3.
No, jel zna ko kaj trebam napraviti?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks