probaj na www.siemens-info.de![]()
prijavih se za GPRS..pa mozete li mi napisati stranice preko wapa gdje se mogu naci te stvari...pliiiiizzz...
ja nisam nista posebno nasao....
probaj na www.siemens-info.de![]()
Tko rano rani, rano dan zajebe!
wap.jams.to
Ovo već i vrapci znaju , ali nema veze www.tagtag.com/viki2winlogo za logo , melodije ...
Za igre wap.midletcentral.com (postoji i www. midlet... verzija) potrebna je besplatna registracija , ali je zato izbor velik.
Na www.tagtag.com/linkovi imaš nabacanu hrpu linkova pa možeš i tamo pogledat.Nisu složeni , ali bit će uskoro , obećajem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel se naplacuju ti sadrzaji Sljaka? Da ne bi bilo neugodnog iznenadjenja na racunu... valjda bi se tu naslo nesto i za c55?
www.tagtag.com/viki2winlogo ima tu i toga za c55. Upravo radim na tome da stavim nešto polifonih melodija. Sadržaj je što se mene tiče besplatan jedino plaćaš vrijeme na wapu i to po tarifi tvog operatera.
Zadnji uredio viki2win : 10-01-2003 u 00:07
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Daj stavi polifone, ali kak stavljaš to sve na tagtag? -Ja sam probo, pa neide!
OO
L
----
odlicno, samo tako naprijed, imas moj blagoslov!
jeste..sve to mogu skinuti na komp..ali kako da to prebacim na mobitel..kad nemam kabl...
znate li neke stranice na koje mobu doci preko wapa?...eee...?
mpx200, V360, SE K610i
Evo ovdi ima zgodnih polifonih melodijica:
http://home.wxs.nl/~mbis/siemens/index.wml
e jesi blento!pa odi preko moba na te stranice!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
www.tagtag.com/viki2winlogo
pa to i jesu WAP stranice!![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ljude buni www. na početku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
eeeeeee...viki...nemozes li nabaviti nesto od ringtonova za PEarl jam...??....hmm..)
mpx200, V360, SE K610i
Zna li tko gdje se moze naci ona igrica Rainbow six za MT50...
narafno besplatno?...
Ma gdje pročita za Rainbow???
Meni komp crkava ponekad pod njom a sad pišeš o verziji za mobove ne vjerujem...![]()
Imam R6 Broken Wing, ako os mailam ti je.
Nije losa...
moze...znas moj mail?...
zvonimir_s@yahoo.com ...eee...sad znas...hihih![]()
Demi ne kuzim sto hoces reci...bar ne bit toga?..![]()
mpx200, V360, SE K610i
Tko ima M(T) 50,Njoku 7650 ili neki drugi JAVA&GPRS mob. i aktivan GPRS na Simpi ili Cronetu neka u WAP-u ode na wap.spruce.jp/wap/dl/
gledao sam naslove koji se nude i ima dosta igara,testeri za Nokiu i Siemens i pokoja aplikacija.
Koliko sam ja trazil na www.midletcentral.com odnosno na WAP verziji iste stranice wap.midletcentral.com nalazi se najveći izbor aplikacija.Registracija i većina aplikacija su BESPLATNI. Na WEB stranici se može provjeriti status aplikacije (freeware, shareware itd.)Ako slučajno na WAP-u odaberete aplikaciju koja se plaća jednostavno će vas obavijestiti da nemate love na računu i da vam to neće downloadati.Isto tako redovito dobivate obavijesti o novim verzijama aplikacija koje ste skinuli.Poslao: vrag
Jel se naplacuju ti sadrzaji Sljaka? Da ne bi bilo neugodnog iznenadjenja na racunu... valjda bi se tu naslo nesto i za c55?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To je dobra adresa, no nikako da pogodim neki nickname da se registriram, poludit cu...
Pokušaj dodati neki veliki broj iza imena . Meni je na Yahoo upalilo tek sljaka2000 , da ne povjeruješ!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Otisao sam na net i registrirao se iz stotog pokusaja, i radilo je preko wapa!
Molim te mi reci Sljaka, ili bilo tko, znate li mozda gdje bi mogao besplatno downloadati idru Rainbow Six na wapu, ili ak netko ima da mi maila...
UNAPRIJED ZAHVALJUJEM
ja sam ju dobio...pa posalji mi mail..da ti ju posaljem..na
zvonimir_s@yahoo.com ...
u strci sam pa bi mogao zaboraviti...
Bookmarks