Bravo majstore!!!
Sad ga skidam pa da vidimo jel moze sta da se ubaci na c100 i mozda preko IC porta.
Narode,ako nekog zanima,pronašao sam uploader za igre ( i ostale java prog ) kojim se preko kabla mogu ubacivati igre u E700,E100,X600,X100. Program se nalazi na slijedećoj adresi:http://public.srce.hr/~igokovac/Uploader.zip
Ako je o ovom bilo riječi na forumu,ja nažalost nisam vidio.
Prije korištenja obavezno pročitajte About jer ima objašnjen cijeli postupak.![]()
Bravo majstore!!!
Sad ga skidam pa da vidimo jel moze sta da se ubaci na c100 i mozda preko IC porta.
Sile javi ako uspiješ,ima i program JadGen,koji generira .jad fileove,ali ga nisam pospremio i sad više neznam gdje se nalazi,ali ću ga naći.Zanima me da li radi i na C100.
Evo sinulo mi pa sam se sjetio:http://public.srce.hr/~igokovac/JADgen.zip
Rade to je OK,ali imaš na netu masu igrica koje nemaju .jad nego samo .jar,a onda uz ovaj programčić generiraš .jad.
Neznam dali radi na S200,ali na x100 i e700 ide slijedeći postupak.U mob. uneseš prvi kod koji imaš u Aboutu,on ti na displayu prikaže da je omogućen serial java,a ostali prijenosi onemogućeni,.jad i .jar ti moraju biti u istom folderu u računalu.U program povučeš s Add .jad file,a u mob ukucaš drugi kod,koji ti prikaže skriveni java izbornik,odabereš 2.Serial download i čekaš dok ga skine.
Jesu ti možda igre zipovane ili s extenzijom .rar?
vvidak11 jel bi mi mogao poslati neku tvoju igru koju si uspio staviti na iggxy@net.hr
Cekaj sad mi nije jasno ja imam u zip fajlu i jad i jar datoteku. Nisam jos instaliro program pa neznam sta i kako radi pa i ne neznam sta treba prebacit i kako. Jel moze neki kratki tutorial?
Dakle ovako s programom WinRar treba "odpakovati" .rar ili zip fileove,na slijedeći načinrvo pripremiš folder s imenom igre,zatim u WinRar izabereš gumb Extract to i označiš malo prije pripremljeni folder,programti tamo extactira .jad i .jar dotične igre.Tada u ovaj program za prebacivanje igrica prebaciš samo .jad iz ovog foldera i on dalje sam radi.Tako za svaku igricu.Napominjem da će .jar file na računalu i dalje imati ikonicu kao daje spakiran i nemojte ga pokušavat odpakovat.
Daj adresu na PM pa ću ti poslat neke igrice,i odprilike reci koji žanr da znam šta te zanima.
Ovo za slanje igrica vrijedi danas do 13h ili u ponedjeljak.
Još nešto.Na stranici www.ranova.org imaš dosta igrica za samsung,imaš i brdo polifonih i sličica.Najbolje je što i melodije i sličice i javu možeš uploadat tamo i onda pokupit putem GPRS.Napominjem da je sve besplatno osim kačenja GPRS-om,koji,nažalost,košta.![]()
Tamo gdje sam našao program pisalo je da je samo za e700/e100/x100/x600 ako uspijem pronać nešto za S seriju javim ti.U svakom slučaju možeš se poslužit onim uploaderom,jest da malo košta,al šta da se radi.
Kako nemožeš. Pošalji poruku sa sadržajem gprs na broj 777 i postavi postavke. Onda ćeš moći koristiti GPRS.
jel se može kaj prebacivati na z500 od igri i kojim putem? radi taj program i za njega možda?
imaš u mom kutku za d600 preko 130 igara![]()
Bookmarks