.
.
_____ CN Europe NT 2019.10 Ex-YU
Sadržaj mapa :
• Slovenija
• Hrvatska
• Bosna i Hercegovina
• Crna Gora
• Srbija
• Kosovo
• Makedonija
• Albanija
Link >>> : ExYu_G.rar (109.83 MB)
Mirror Link >>> : ExYu_G.7z (104.78 MB)
.
.
_____ CN Europe NT 2019.10 Ex-YU
Sadržaj mapa :
• Slovenija
• Hrvatska
• Bosna i Hercegovina
• Crna Gora
• Srbija
• Kosovo
• Makedonija
• Albanija
Link >>> : ExYu_G.rar (109.83 MB)
Mirror Link >>> : ExYu_G.7z (104.78 MB)
Zadnji uredio walter66 : 30-06-2018 u 20:40 Razlog: - Dodan Mirror Link .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Nažalost, nakon tri skidanja, kod pokušaja ekstrahiranja, javlja mi se: "No archives found".
Iako je rar datoteka "teška" potrebnih stotinjak megabajta.
Probaj na ovaj : Mirror Link >>> : ExYu_G.7z (104.78 MB)
Najljepša hvala, sve je ok.
Ne znam zašto neće kod tebe ja sam je evo par puta probao skinio i normalno se raspakuje nešto te koči instaliraj najnoviji Winrar i onda probaj a možda te i antivirus muči,uglavnom sve je u redu znači do tebe je i tvog uređaja nije do nas.
a full eu?
Jel to kao nova Adria Route jer su to vise manje te zemlje?
Garmin City Navigator Europe NT 2019.10
FID 7505
Više informacija:
https://buy.garmin.com/hr-HR/HR/p/6299#overview
TORRENT
Code:https://drive.google.com/file/d/1HRTYB2aEGyZMRpxB3wiBQRLx6EIcMnQ7/view?usp=sharing ili magnet:?xt=urn:btih:9fcb83ecf595f0284d5d1fa306125bb84fe50876&dn=City%20Navigator%20Europe%20NT%202019.10&tr=http%3a%2f%2fbt3.t-ru.org%2fann%3fmagnet
Zadnji uredio BigMac : 02-07-2018 u 21:19
pozzzzz, da li mozda neko moze da napravi ovako kao na slici mapu, samo da se jos doda Rumunija i Bugarska
sve najbolje drugari
https://postimg.cc/image/b279q717v/
Eto tu imaš magnet link za torrent i skini i instaliraj mapsurse verziju i sam si to napravi i prebaci na uređaj ili Sd karticu
City Navigator Europe NT 2019.10
FID 7505
Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia,
Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, FYROM, Germany, Gibraltar,
Greece, Hungary, Iceland, Isle of Man, Italy, Kosovo, Latvia, Liechtenstein,
Lithuania, Luxemburg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands,
Norway, Poland, Portugal, Republic of Ireland, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia,
Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom and Vatican City.
Magnet_LINK
Torrent_Fajl_Download
Zadnji uredio Bic@ : 03-07-2018 u 23:59
Da li je neko primijetio da JCV 2019.10 NT ne radi?
Probao sam na 1390, 50, u simulaciji ništa...
Vjerojatno ne radi jer Garmin Drive uređaji imaju dodatnu zaštitu (protiv kopiranih karata) , uređaj vidi kartu , ali mu je ne čitljiva .
Kod mene na Garmin nuvi 3710 LM normalno radi NTU 2019.10 , a probao sam i NT 2019.10 kod jedne i druge je dobar JCV na simulaciji (vidi sliku) ...
![]()
Kako ukljucujem simulaciju?
Walter nismo se razumjeli mozda. Karta mi radi, skinuo sam je s tvog linka. JCV mi ne radi. Do ove najnovije karte je uvijek radio. Prvi put mi pokaze na autocesti kad idem OS-ZG, tipa prodjem slavoniku i kod odvajanja za Zagreb-Slavonski Brod podijeli mi ekran. Na ovoj karti odnosno njenom JCV-u nista kao i na dijelovima kad sam isao na more. Ukljucio sam simulator, ali kako da odmah pokrenem JCV to pojma nemam osim da ju cekam da dodje do tog dijela, sto je onak non sense.
@Zrmi
Mislio sam da ne možeš pronaći gdje se uključi simulacija , zato sam stavio ove slike .
Probao sam na NTU karte koje inače koristim i na simulaciji je radilo , na cesti nisam
probao , ali idem sutra na Krk , pa ću probati na cesti , na zaobilaznici oko Rijeke , sa
zapada na istoči dio prema mostu .
Jednostavno ako ti ovaj ne radi vrati prijašnji pa čekaj da izađe nova verzija jer nema kod nas velikih promjena.
Isprobao sam u vožnji i u pravu si ne radi JCV , kako sam gore prikazao na slici
izgleda da nisam zamijenio JCV , zato je na starome radilo s novim kartama , na
novi JCV ne radi .
Na ovoj slici trebao je prikazati JCV izlaz Rijeka zapad sa autoputa , ali ništa ...
Vratio sam stari JCV i radi sa NTU 2019.10 . Izgleda da nije ovaj noviji dobro
"otključan" . Nije to tako bitno jedino radi izgleda , kod Garmina koji to može
prikazati .
![]()
Vratio sam JCV iz karte 2018.30 pa ćemo vidjeti. Ali vjerujem da taj radi.
Bookmarks