Narucio 3 komada, zadnji Sony M4 pred mjesec dana i nikad problema.![]()
Pozdrav
Nova sam ovdje pa ne znam postoji li vec koja ovakva tema, pa ako ima slobodno neka netko nabaci link! Uglavnom, narucila sam novi mobitel preko mobileshopa, ali naknadno sam vidjela da ima dosta nekih nezadovoljnih komentara po internetu.. Pa eto obuzeo me strah hoce li sve biti u redu sa mobom kad stigne..
Imate li vi kakvih iskustava?
Narucio 3 komada, zadnji Sony M4 pred mjesec dana i nikad problema.![]()
ma ni slucajno ne kupujte u mobileshopu. izbjegavajte u sirokom luku
Ja sam uzela mobitel prije 1mj kod njih, dosao je sa vidljivim fizickim greskama te sam dogovorila slanje nazad te zamjenu.
Greske nisu ne znam kako dramaticne (u utoru oko moba je srebrna crta koja fali na nekoliko mjesta te leca kamere nije centrirana) i kak se radi o poklonu te novom mobitelu odlucila sam traziti zamjenu.
Zena na hrvatskom telefonu (7776026) je vidjela slike uredjaja, rekla da sve stima, da ce biti zamijenjen nakon pregleda, dala adresu u Budimpesti za povrat mobitela te obecavala da ce kroz par dana biti rijesena situacija te da ce mobitel biti zamijenjen.
Nakon 3 tjedna te 150kn postarine paket se vraca u Zagreb jer ga nitko od njih (unatoc mome visestrukom obavjestavanju da moraju podic paket) nije pokupio. Prvo je govorila da nisu dobili obavijest poste, pa da ne rade, pa da su na godisnjem, pa su dosli sa godisnjeg itd itd..same lazi
No, mozda trebam biti sretna sto ce mi se i vratiti jer sam kasnije na engleskim sajtovima vidjela kako su ljudi znali poslati mobitel te ostati i bez mobitela i bez love kad su slali na tu adresu u Budimpesti (MOB-DIRECT KFT, Kurti Reka, Balzac u. 8-10, H-1136 Budapest, Hungary)
U svakom slucaju svaka kuna koju kakti ustedite prilikom kupnje kod njih ce vam biti potrosena na reklamacije falsnih uredjaja (valjda samo takve i prodaju).
A meni preostaje prijava inspekciji i HGK te dat drugima do znanja da im se ne desi ko i meni.
Je li kod njih moguće plaćanje na rate?
mislim da je samo keš....
Bookmarks