Moj kolega je kupio Pumpkin za Ford Mondeo i sve radi super ali kada sam instalirao Igo Primo i stavio sve sto treba mape i ostalo prvo sam imao problem sa rezolucijom koja je bila neka glupa 1024x536 ali sa podesavanjem sys.txt uspeo sam da podesim na ceo ekran 1024x600 ok sada se pokrece i kada posle nekoliko sekundi pokusam da promenim glas ili jezik odjednom se ekran zacrni ali kada pritisnem po ekranu ja i dalje menjam glasove nemacki ili neki drugi i cujem kako prica ali ekran je crn.Na samoj navigaciji postoji jedno dugme za NAZAD kada je pritisnem onda se upali ekran i radi .Drugi problem je kada pokusam da nadjem neku adresu on je pronadje i kada pritisnem na kreni da proracuna onda se Igo ugasi i ponovo upali isto tako se desava i kada otvorim mapu pa zelim sam da nadjem neku ulicu i kada pritisnem kreni ili da proracuna on se ugai i ponov upali.Probao sam 2 - 3 verzije Igo Primo koji na vise telefona Android rade perfektno ali ovde prave probleme .Dali je do Igo ili do navigacije.
Inace Navigacija se zove PUMPKIN 2 DIN Android 5.1 za Ford Mondeo
mislim da je ova nisam siguran zato sto ovde pise da je rezolucija 800x600 a ova sto je kod kolege je 1024x600 ali ovako izgleda identicno.
https://www.amazon.de/PUMPKIN-Monice...d++ford+mondeo

Odgovori uz citat

Bookmarks