Pozdrav,
potrebna mi je offline navigacija. Koristit će se u Italiji i to za snalaženje po gradu pješke.
Koju bi mi preporučili?
Po mogućnosti da je prilagođena za G3 ekran (1440 x 2560).
Pozdrav,
potrebna mi je offline navigacija. Koristit će se u Italiji i to za snalaženje po gradu pješke.
Koju bi mi preporučili?
Po mogućnosti da je prilagođena za G3 ekran (1440 x 2560).
Pokušaj instalirati Navigon , ali ne mogu garantirati da će prihvatiti tako veliku rezoluciju . Proizvođači telefona su malo pretjerali s rezolucijama , to je duplo veća od Full HD (2K) , slijedeća serija telefona vjerovatno će biti 4K . Teoretski je teško uštimati bilo koju od navigaciju na tako velike "bjesne" rezolucije .
Imaš li takav telefon , visoke klase onda tražiš pomoć od proizvođača , odnosno kupiš navigaciju od njih ili koju ti oni preporuče .
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ma LG nema navigaciju i niš ne preporuča.
Google maps rade super, ali nisu offline. Jedino da spremam u cache sad doma mape
Nije tebi problem , Ti si stručnjak za telefone , uzmi za rezervu jednu "krtntiju" s normalnom rezolucijom iz neke donje ladice i na nju stavi Navigon , iGO , Sygic![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Mozes sejvati gmaps offline karte, malo je sj* ali se moze.
uploadfromtaptalk1430312480776.jpg
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zadnji uredio xlr : 30-04-2015 u 15:04
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Instaliraj najbolje sygic radi odlično mape staviš koje hoćeš i to je to.
Ili Nokijine Here maps. Po meni, najbolja besplatna navigacija. Skines mape za offline, odredis rutu i pita te hoces li pjesice ili autom.
Ove godine na skijanju sam se poslužio Nokijinim Here mapama za offline navigaciju (besplatne su a neda mi se zafrkavat sa raznoraznim patchevima) i rade na G3. Samo sam se služio navigacijom za auto a ne pješke, ali mislim da tu nema razlike. I Navigator je besplatan i radi na G3 a njime sam se služio dok nije bilo Nokijinih karata ( na prethodnom mobitelu).
Potpuno zaboravio na Nokia Here mape.
Problem riješen, rade savršeno.
Na stavio Here i miran sam. Savrseno radi.
Bookmarks