Ponovo mu preko WebUpdater aktualizuj softwer mislim da ce biti dobro ako ne javi se
Pozdrav, drug mi ima Garmin Nuvi 245 navigaciju, i nema sd karticu, a mape sam mu ubacio preko garmin express-a, i sve ok radi dok jednostavno ne zablokira odnosno zamrzne navigacija i moraš je ugasiti i upaliti da bi ponovo proradila...i tako stalno...još su mi se pojavljivale one obavjesti da su zaključane karte ali to sam nekako napravio ne znam ni ja sam kako heheUbacivao sam navigacije na mobitele i sve su radili ok, u ovome sam može se reći nov, odnosno nisam ubacivao ovako direktno na uređaj....ako netko može da pomogne bio bih mu vrlo zahvalan....Hvala
Ponovo mu preko WebUpdater aktualizuj softwer mislim da ce biti dobro ako ne javi se
Pokušaću...samo piše mi da ne može otključati karte...a nema ni SD karticu pa moram negdje naći karte balkana da downloadujem ali da nisu veće od 1.5GB![]()
Pokusaj prvo sa softwerom pa cemo dalje
No detailed maps found that support routing. The nuvi cannot be used without them......sada mi to piše...ja sam ih izgleda obrisao slučajno kada sam pokušavao staviti nove...nisam totalni početnik u ovome heh al zalomilo mi se izgleda
Koje si karte stavio,mora biti "gmapsupp.img u Folder garmin naravno otkljucane karte i mora da cita 100%
magnet:?xt=urn:btih:w5ssgsaqcxzkc5mzpmge3lhrouyaaa ni Skini ovu najnoviju ako je nemas ali samo "gmapsupp.img" skroz je dole i mora da radi
Počeo sam da skidam...ma ja sam stavio bio neke karte sa onim garmin express i sve je bilo ok jedino je blokiralo tako...al kontam da te karte mora da se plate pa otključaš....a problem će mi biti sada što je ovo što skidam oko 3.5GB a nema toliko prostora na garminu...ako nabavim neku SD karticu staviću na nju pa ćemo videti...ali najbolje bi bilo da stavim direkt u uređaj....jel mogu recimo od toga što sada skidam da sa nekom aplikacijom npr. mapp instaler izdvojim samo neke mape iz tog fajla?
Sigurno da mozes ali ja to nisam Radio posto Imam kartu od 32GB na Garminu 1490LMT.Moracemo da cekamo profesionalce "Waltera66 " ili od ovih boljih pa neka se jave da pomognemo ovom coveku.
Pozdravvvvvvvv
Hm, dobro..hvala u svakom slučaju...nekako ću već skontati hehe
Nabavi karticu od 8GB pa isprobaj dali taj Garmin Nuvi 245 prima , odnosno prepoznaje karticu .
Na nju u folder Garmin kopiraj AdriaRoute 4.50 , preimenuj je u gmapsupp.img , a to izgleda ovako
Na SD kartici :
Garmin\gmapsupp.img
http://cafe.mobil.hr/threads/81348-G...aROUTE-4.50-NT (skidaj Unlocked kartu)
U slučaju da prepozna ovu AdriaROUTE 4.50 na SD kartici , onda možeš slobodno staviti cijelu EU pod istim imenom .
Ako ne prepoznaje pravilno instaliranu kartu , onda probaj na neku stariju SD od 2GB ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
SD kartica riješila problem opušteno...hvala na svemu...ako bude trebalo još kakve pomoći znam kome da se obratim hehe
Bookmarks