Nuvi 65 ima novu zaščitu i na njemu ne reade unlocked mape.
Isto i na ovim modelima ne rade više unlockovane karte: Nuvi 55, 56, 65, 66, 25x9, 26x9, 27x9, zūmo590 i Edge1000.
Pozdrav svima koji citaju i koji ce citati.Kupio sam nuvi 65 LMT i na njemu ima samo CENTRALNA EUROPA.Kad sam na uredjaju napravio novi folder po nazivu -Map- i u njega ubacio adriju 4.30 i scg2.80 uredjaj neprihvata vec veli map is corrupt a to sam vise puta cinio sa drugim i boljim garminima onda sam proba da na sd kartici ubacim cneurop 2015.30 ful u folderu map pa onda folder garmin opet isto map is corrupt
imali ko pojma o cemu se radi i sto raditi unapred hvala za svaku pomoc
EDIT: walter66
Code:Garmin problemi s instaliranjem mapa (karata) na novijim uređajima nūvi 55, 56, 65, 66, 25x9, 26x9, 27x9, zūmo590 i Edge1000 !!!
Zadnji uredio walter66 : 23-07-2017 u 12:36 Razlog: Promjena naslova
Nuvi 65 ima novu zaščitu i na njemu ne reade unlocked mape.
Isto i na ovim modelima ne rade više unlockovane karte: Nuvi 55, 56, 65, 66, 25x9, 26x9, 27x9, zūmo590 i Edge1000.
Kako mislis unlockovane karte ne rade. Ne rade .img kad se kopiraju na uredjaj ili ne radi kad se iz mapsourcea ubace mape??
Koje je rjesenje za update
To bi značilo da se ne mogu stavljati otključane (unlock) karte , isto tako i one preko MS_a . Garmin je poboljšao sistem zaštite na gore navedenim uređajima ( post #2 ).
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Koje je onda rješenje??
@ miky_maus
Imaš li neku od navedenih navigacija , ili te samo interesira rješenje ??? (ako postoji) ...
Nemam, ali moram kolegi preporucit nesto, cesto putuje pa mu treba... Nema smisla onda da kupuje neke od ovih modela jer se nemogu karte ubacit, ili mogu? Ima li nekakva shema?
Preporučuješ li nekome kupnju Garmina koji često putuje , onda je najbolje da kupi neki uređaj LM serije , upotpunjena je besplatnim nadogradnjama karata za cijeli životni vijek uređaja . Nemaš potrebe nikakvog prerađivanja otključavanja , sve se odradi legalno i bez problema .
Garmin nuvi 56 LMT EU+AdriaRoute košta cca 1400 kuna , dali se može kupiti bez karata da nije LM neznam ...
postovani gospodine... ja imam garmn nuvi 3590 lmt i bez ikakvih problema sam stavio mapu evrope na njega(2015.40 verzija)...samo trebas da znas gdje da stavis mapu... sve mape idu u garmin system folder..
ako zelis da ti pomognem slobodno se javi na ovaj email
xxlqqkxx@hotmail.com
@xxlqqkxx
Izgleda da nisi dobro pročitao post #2 , piše da restrikcija ili zaštita važi samo za ove uređaje : "na ovim modelima ne rade više unlockovane karte: Nuvi 55, 56, 65, 66, 25x9, 26x9, 27x9, zūmo590 i Edge1000 " .
Nije problem instalirati na nuvi 3590 LMT , znamo da se otključane karte stavljaju u skriveni folder .system , a može se otvoriti novi folder (direktorij) pod imenom "MAP" na internoj memoriji isto tako i na SD kartici i u njega stavljati mape po želji u neograničenom broju (svaku državu za sebe ili grupu država) .
Garmin Nuvi 55LMT , USA karte , znaci ima tu garminovu zastitu e a sad ali je neko uspio zaobici to i turiti mu mape lijepe nam Europe ?
"Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost."
Ako netko kupuje bilo koji novi uređaj neka prije pogleda dali ima cjela EU ili samo dio.
Kupujte nove Garmin uređaje ( Nūvi 55, 56, 65, 66, 25x9, 26x9, 27x9, zūmo590 ) SAMO ako ima
originalnu LMT za cijelu EU , ako nema onda nemojte kupovati trebate li pokrivenost cijele EU .
Zadnji uredio walter66 : 07-04-2015 u 22:38
Ja sam nabavio Nuvi 2797 sa usa kartama i takodje ubacio mapu evrope 2015.40 verzija i radi za sada ,jedino imam problem sa jezikom
navodjenja jer nemam ex yu vec samo engleski a ne smem da idem na garminov sajt da ne bih prmenio verziju uredja
PS ukoliko nekom treba postupak neka se javi
kkaalimero@
tu se regaj i imas sve !
Hvala najlepse..
Pokusaj samo naci na netu verziju sovtvera stariju tj onaj GUP fajl i samo zamjenis
Pozz
Imam ovaj Garmin nuvi 55 i pokusao sam ubaciti nove karte na njega ali ne ide. Jel ima neko mozda rjesenje za to?
Unaprijed hvala
Ubaci adria radi
I tako malo pomalo
Kako mislis adria? Ja trebam kartu od cijele eu.
Stare karte rade gore iz posta ako ti treba samo nas deo imas adria.meni je uz gps dosla karta do hr nas deo ubacio adria i tako resio nuvi 55.
I tako malo pomalo
Meni je isto tako dosla karta vest eu, i trebam znaci karte od balkana, pa sam probao ubaciti adria karte ali mi i dalje govori da nemoze otvoriti karte. U cemu je kvaka?
Tacan naziv navigacije je:Garmin nüvi 55LM GPS
Adriaroute 4.30 nt unlocked radi na toj ako treba poslacu ti jer i kod mene radi bez problema
I tako malo pomalo
Ako nije problem posalji mi taj koji koristis da ubacim. Unaprijed hvala
na sd karticu stavi i radi http://www57.zippyshare.com/v/osXhF0xe/file.html
I tako malo pomalo
Bookmarks