Evo baš se mislim na koji faks bi se upisao, smjer informatika(pmf) / računarstvo (fesb) u Splitu. Zanima me kakav je koji?![]()
Evo baš se mislim na koji faks bi se upisao, smjer informatika(pmf) / računarstvo (fesb) u Splitu. Zanima me kakav je koji?![]()
A life? Cool! Where do I download one of those?
Izmedju ta 2, mislim da je bolji FESB, odnosno ovisno kaj te zanima vishe?![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ovisi sta hoces posli raditi.fesb je tezi, a pmf mi se cini nekako nestrucan![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Daj čoviče koji PMF, pogotovo ovaj u Splitu. Katastrofa.
ma sta fali pmf-u, ja sam na pmf-u u zagrebu (inžinjerski smjer matematike) i ako ga ikad zavrsim bit cu na konju..........a sve ti ovisi o smjeru koji ces
cvita
Ništa ne fali PMF-u, ali vjeruj da postoji ogromna razlika ovog u Splitu i tog u Zagrebu. Drugo, s diplomom FESB-a imaš širi spektar zaposlenja.Izvorno postao cvita
Ja koji sam završio opću gimnaziju, kojem se smijala ekipa iz Ruđera jer nisam imal pojma o programiranju, logici, sklopovima itd., sam prije diplomiral nego oni
Mislim da se ne trebaš brinuti, morat ćeš jače zagrijati stolicu i poloviti neke stvari ali ništa nije nemoguće. Štoviše, veća je vjerojatnost da ćeš bolje proći jer će ti znanje biti svježije i više ćeš učiti.
Bookmarks