Izmedju ta 2, mislim da je bolji FESB, odnosno ovisno kaj te zanima vishe?![]()
Evo baš se mislim na koji faks bi se upisao, smjer informatika(pmf) / računarstvo (fesb) u Splitu. Zanima me kakav je koji?![]()
A life? Cool! Where do I download one of those?
Izmedju ta 2, mislim da je bolji FESB, odnosno ovisno kaj te zanima vishe?![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ovisi sta hoces posli raditi.fesb je tezi, a pmf mi se cini nekako nestrucan![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Daj čoviče koji PMF, pogotovo ovaj u Splitu. Katastrofa.
ma sta fali pmf-u, ja sam na pmf-u u zagrebu (inžinjerski smjer matematike) i ako ga ikad zavrsim bit cu na konju..........a sve ti ovisi o smjeru koji ces
cvita
Ništa ne fali PMF-u, ali vjeruj da postoji ogromna razlika ovog u Splitu i tog u Zagrebu. Drugo, s diplomom FESB-a imaš širi spektar zaposlenja.Izvorno postao cvita
meni je racunarstvo predavao profesor s pmfalik nam je isao staviti skriptu na internet, al je linkao na my documents
jos sam mu ja po ure morala objasnjavat di mu je greska
(taj predaje vise predmeta na pmfu, a koliko sam cula ni ostali nisu puno inteligentniji
![]()
)na fesbu je teze, al ces bolje i naucit.ako se bojis ba da ce ti biti tesko na fesbu ajde a strucni, nije ni tamo divno ali je bolje nego na pmfu i lakse nego na fesbu, a posli i s tim mozes na poslijediplomski
inace evo ti link na njegove skripte, da vidis koje lik pi*** pise skripta
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
I mislim na kraju krajeva ako ne uspijem ništa, na stručni.
FESB, ima masu više šankova po faksu nego PMF i to već dugi niz godina![]()
Ima i parkingIzvorno postao DadusPraskus
![]()
ionako sta se tice programiranja neces onoliko koliko ti treba ni na jednom faxu naucit(bar to ovaj moj biser koriti za izgovor sta je apsolvent godinama:bunny: )
moj savijet ti je da upises ono sto te vise zanima. jer ako si vrijedan s oba faksa ces sigurno naci posao.
ja studiram pmf (za ing.) u zg.. nemoj ici za profesora, dosta manje naucis.
bitna je i organizacija na faksovima, to ti dosta olaksava studiranje ako je sve ko po spagi, a tako je u zg na matematici. ako mozes upisi pmf u zg, neces promasiti![]()
i ako ga upišeš morat ćeš se primiti ozbiljnog poslaIzvorno postao mmiillee
je znam jaIzvorno postao Inovator
![]()
hehe, mozda smo se vidili nekad, i ja sam inzinjer, malo mladji doduse, ali..Izvorno postao Inovator
cvita
da, ali ni jedan faks nije lagan.. ima samo tezi
zato je vazno upisati ono sto volis da ti bude lakse uciti
skupila se dva ili vise pmf-ovca pa nagovaraju i novog da im se pridruzi![]()
Izvorno postao mmiillee
ja sam na FERu, no poštujem i muke ljudi sa PMFa, zagrebačkog jasno.
@ cvita krivo kvotaš
pmf i fer se kao ne vole![]()
ostavi se politike i niskih ljudskih pobuda, od toga nema salametaIzvorno postao mmiillee
slozio bih se.. to su gluposti![]()
sto si odlucio? jesi li![]()
Evo ova dva dana sam bio u Splitu i prijavio sam se na FESB, na PMF - u ih malo primaju i kažu mi ovi šta su bili da i nije baš naj, pa eto hvala svima.![]()
sretno s upisom![]()
Hvala!![]()
Jedno pitanje: razmišljam o upisu na pmf u Splitu, smjer inaformatika i informatika. Muci me sta nismo bas u srdsnjoj ucili nesro informatiku i ne znam hoce li mi to puno problema pravit. Moze li neko o tome nesto rec?
Nije nitko
Sumnjam da ima veze. More njih s 0 znanja o računalima/programiranjem i srdonim djelatnostima upisuju matematike/informatike/elektrotehnike. Sve se to nauči.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bookmarks