Dobar dan svima!
Navigon 7210+8GB SDkarta na karti je softwer i nove karte koje sam ovde skinuo,radi odlicno.Pokusao sam na istoj kartici ubaciti IGO Primo podigao je system sa Igom i pri kraju mi pokazuje Error: Failend to open file:ui_igo9/480_272/ui/route planing method.css exiting application.
Nesto mu sigurno u sys.txt fali ali neznam sta.
Hvala na pomoci.
[folders]
has_secondary_root=0
/storage card/igo primo/igo.exe
[interface]
show_exit=1
resolution_dir="480_272"
[rawdisplay]
screen_x=480
screen_y=272
[power]
backlight_max = 8
backlight_min = 1
backlight_methods = 5
backlight_tunnel_default=50
tunnel_backlight_enabled=1
powermgm_state=0
allow_battery_full=0
backlight_status=0
[gps]
port=7
baud=4800
[debug]
skip_eula=1
experimental_features=1
[interface]
show_exit=1
extra_settings=1
[navigation]
junction_view_type="mixed"
A kako ga osloboditi,ja bi samo igo ali nemogu samo igo zato sto mi je softwer od navigona isto na SD kartici od navigona na kojoj su i karte.Ako ubacim na praznoj SD kartici samo IGO navigon je ne prepoznaje i to sam probao.
navrati u osobni Inbox !!
Dobro vece svima!
Prvo da se zahvalim "ZUZO"na pomoci na Navigonu 7210,na njemu imam sada dve navigacije,Navigon i IGO Primo,pa sada po zelji,u jednom pravcu vozim sa Navigonom,a vracam se sa IGO,ha ha ha.
Pozdrav svima i prijatno vece
Znas sta je bilo najgore posle,naci port i baut za GPS za IGO,vise od 2 sata sam trazio kao da sam loto brojeve trazio.
Da !
To se i meni dogodilo na Navigon 12xx-22xx , radila je originalna Navigonova aplikacija bez problema , ali iGO nije mogao pronaći GPS stelite . Pokušao sam instalirati iGO Primo , zatim obični iGO 8 koji ima detekciju (scan) GPS portova , ali rezultat je bio " GPS prijemnik nije podržan " . Tako da ova dva sata traženja satelita bilo je uzalud , treba u sistem unlocka ugraditi (dodati) Port Spliter . Najbolje je skratiti muke i ostaviti samo aplikaciju Navigon , neznam do kad , ali Garmin je odlučio ukinuti podršku i ugasiti Navigon , navodno do kraja ove godine .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ja sam upisao pravi port u sys tekstu i sad oba 2 programa ne mogu naci gps prijemnik,ne radi nit Navigon nit iGO
Kod startanja najprije se pokrene Logo od Navigona i u tom momentu pokrene GPS , unlock mu blokira startanje i pokaže se slika od unlocka , kada se starta iGO sve radi , ali mu je zauzet GPS port i ne može ga naći .Treba u potpunosti "ubiti" u startu pokretanje Navigona .
Ne moraš u iGO upisivati pravi Port & Baud , dovoljno je za jedno i drugo napisati "Auto" . To što si u sistemu od Navigona UserSettings.default pronašao "točan - pravi" , ne mora biti istinit .
Kod mene je bilo prvo
port--auto
baut--auto
pa je vrteo sat vremena i nista,onda sam brisao i pisao.
Port od 1 do 7
Baut...4800---9600--19200--38400--57600. Skuvaj kavu igraj se i kombinuj.
ili !?
![]()
IGO u sys.txt ima svoje pravilo pisanja , ako si upisivao kako je prikazano na postu #14 onda to nije ispravno i iGO neće prepoznati naredbu !?
Mora pisati ovako :
[gps]
port=2
baud=57600
ili ovako (navodnici su obavezni za "Auto" ) :
[gps]
port="Auto"
baud="Auto"
Što se tiče Navigon uređaja i aplikacije , većina radi na portu 2
<GPS>
<Type>0</Type>
<GPSPort>2</GPSPort>
<Baudrate>57600</Baudrate>
<DRVPrefix />
Imam i ja navigon 7071 i u njemu igo ali nikako da nadjem signal non stop vrti. Menjam u sis txt port auto baud auto ali nista. Zna li neko u cemu je problem
Napravi unlok sa portspliterom.
I tako malo pomalo
Bookmarks