Danas sam se sjetio ove akcije. UHU je mislim po cca 14kn jedno pakiranje. Malo sam ostao zbunjen kud s tolikim ljepilima pa sam odgodio za sutra ili sljedeći tjedan.![]()
ako je nekom prmaklo,tele2 uz račun o dva kupljena UHU proizvoda na jednom računu
prodaje Tele2 fon f1i karticu sa 20kn na računu za 49kn
Danas sam se sjetio ove akcije. UHU je mislim po cca 14kn jedno pakiranje. Malo sam ostao zbunjen kud s tolikim ljepilima pa sam odgodio za sutra ili sljedeći tjedan.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kod nas su po 10,99. Ljepilo mi je taman trebalo te sam se sjetio akcije i kupio 2 pa kaj bude. Telefoncek je sasvim Ok za 49 kn i ima bateriju od 1000mAh koja kod takvih tel znaci da zaboravis kad si punil.
Telefon je 29 kn, a broj 20 kn.
znači moram kupiti 3 proizvoda ?
Ima u Mülleru UHU ljepilo za 9.90 kn... Za papir.
Kupio danas u Kauflandu tri ljepila po 8.90kn i ubo taj Noa za kcerku.
Tjesi me 1GB RAM i quad core proc.sve ostalo meh...
Baterija 1500mAh,bljedunjav ekran, solidno je slozen i bas malen....
Ali ajde za 226 kn sa ljepilom nije lose....![]()
Ja sam mislio kupiti, ali me prošlo kada sam vidio specifikacije. Poznajući sebe, nakon 7 dana bi išao na Njuškalo pa onda dva mjeseca prodaje...
Neka ostane samo na dobroj reklami.
U Mobisu!
i ja sam razmisljao dal da kupim taj mobitel il ne... ali sam na kraju ipak odustao jer mi fakat ne treba
cijena je ok za takav mobitel, ali iskreno čovjek ne treba očekivati čuda od takvog mobitela.
Uređaj i nije marka , zato se većina ne odlučuje za kupnju bez obzira na povoljnu cijenu , ali da
se zove SAMSUNG i sa sličnim specifikacijama , vjerujem da bi zalihe istekle još prije 15 dana .
Ja ga isto nisam kupio , što će mi takav smartphone , kad ga svi zovu mobitel ili telefon ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
E bas ste ko babe,samo zvocate....
pa kosta 199kn,a ipak ima 1GB RAM i quad core proc...
Za one potpuno nezahtjevne i za klince kojima je to prvi smartphone i nije tako lose...
Nakon sto ga je kcer koristila jedan dan mogu potvrdit da je baterija losa,kamere poluupotrebljive,a ekran slab i na 100% osvjetljenju.
Inace dobro radi,za nezahtjevne igrice je ok,facebook i chat takodjer.za surfanje bas i nije pogodan iako moze posluzit...
Nakon Noa C25 ovo je ipak malo bolje...![]()
ma nisam mislio na marku mobitela, nije mi to bitno. nego općenito mi nije trebao mobač sada![]()
Nama s foruma je uvijek bitan mobač
Samo, ekran od 4 inča... pa da je i iPhone 5 stao bih i dobro razmislio trebam li.
U Mobisu!
Bookmarks