eh neznam za koje da glasam; zelio bih vidjet obadvoje od gore navedenog...
želitm vidjeti linkove na stranice koje su isključivo sami izradili članovi foruma
želitm vidjeti linkove i na autorski izrađene stranice i na portale koje članovi foruma drže i stvaraju sadržaj, a nisu ih sami programirali
Ovaj forum je tu kako bi članovi mogli na jednom mjestu promovirati svoje web stranice. Učinite to tako da član za svaki web site otvori novu temu gdje će prvi post biti link na stranice i kratki opis što tamo ima, a u nastavku teme će ostali moći komentirati, hvaliti i kritizirati te stranice.
ovakvom organizacijom steći ćemo preglednost web stranica članova. zato vas molim da se pridržavate ovakve organizacije, 'guranje' svojih stranica u 'tuđu' temu ću obrisati, na vama je da otvorite novu temu za vlastite stranice.
ono što je zgodno jest prezentiranje vlastitih web uradaka, no ostavljam vama na raspravu želite li ovdje vidjeti i linkove na portale koje održavaju članovi foruma, a nisu ih sami programirali već samo kreiraju sadržaj. želim vaše komentare kako bih znao želite li da takve teme budu obrisane ili ne. komentirajte ako želite, ali molim da odgovorite na anketu kako bih imao uvid u stanje...
eh neznam za koje da glasam; zelio bih vidjet obadvoje od gore navedenog...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
čitaj bolje... 'linkove i na portale...' - ključni veznik je 'i'
sad sam uredio odgovor pa je razumljiviji, kad vam se već ne da čitat![]()
eh jesam glup, vec sam glaso za prvo
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Moj glas za oboje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
isto se je i meni dogodilo...Poslao: " Player 4 ever "
eh jesam glup, vec sam glaso za prvo
Forumaš godine :)
nema beda, prebacujem glasove u glavi![]()
Oboje.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
definitivno oboje...
maraschino - PTICICA
ovo drugo.
zast ne?
U...
Ii ja glasao za prvo...
Oboje!
|Think again.|
drugo! ako je nesto zgodno i korisno, nema razloga de se ne podjeli sa ostalima
Može oboje(obadva)
da konačno zaključimo ovu temu koju svako malo netko svojim glasom na anketu izdigne...
obzirom da su rezultati podijeljeni, ali ipak više glasova je za autorske stranice, zaključak bi bio da je to prvenstveno ono što se dozvoljava u ovom forumu. od stranica kojima nisu autori forumaši može se dozvoliti u nekoj mjeri promocija stranica koje su stvarno po nečemu vrijedne. u slučaju prevelikog broja takvih stranica, moderatoru ostaje sloboda obrisati 'loše' stranice koje ne zaslužuju da ih se ovdje promovire, prema vlastitom kriteriju i slobodnoj procjeni
![]()
Bookmarks